Ben açtığım konudan sorumluyum.
Verginin toplanmasının nedeni hizmet vermektir. Ben ve birçok vatandaş yolların ve benzeri yerlerin durumundan zaten şikayetçi. Fakat sorun belli ki çözülmüyor. Ek olarak da vergiler yine aynı hatta zamlar da artıyor.
// Bu durum için kimi kime şikayet etmeliyiz?
// Siyaset yapmıyorum sadece sorguluyorum, sorgulama sandık başında mı olur?
Hakikaten kimi kime şikayet edelim?
Yolun bozuk olduğunu belediyeye söyleyince yapıcak mı?
Yada vergilerin yüksekliğini GİB'e söylesek vergileri indirecek mi?
Bürokrasi de işler yavaş ilerler. Başvurunuzu yaptınız mı? Şikayetinizi dile getirdiniz mi? Ben bu zamana kadar kurumlara yaptığım taleplerden lehime ya da aleyhime geri cevaplar aldım. Siz bir yere herhangi bir konuda başvuru yapıp sonucu gördünüz mü? Elbette yanlışlar olacak, sorunlar olacak. Bunları burada değil yerinde dile getirirseniz sorunlarınıza çözüm bulacaksınız. Milletvekilleri mecliste ne güne duruyorlar? Ne için maaş alıyorlar? Sorunlarınızı gidin bir milletvekiline anlatın mecliste dile getirmesini sağlayın. İlgili yerlere sorunlarınızı iletemezseniz sonuca varamazsınız. Bu ülkenin iyiliği için bunlarla uğraşmak benim vatandaşlık görevimdir. Tüm sorunlarımı ve sorunları ilgili kurumlara iletiyorum, talebimi belirtiyorum. Bu güne kadar bir kez olsun yanıtsız kalmadım.
Birşeyleri eyleme dökmeden dile getirmeyi doğru bulmuyorum açıkçası.