grafiking adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendileriyle mod değilken de arkadaştık, çalışırdık (yaklaşık 7 yıl) şimdi de aynı şekilde devam ediyoruz. Ben mod değilken de tasarımcıydım şimdi de. (yaklaşık 12 yıl)
Son olarak kat. modlarının yetkisi sadece kendi katlarında geçerlidir. Ben Grafik&Tasarım katında yetkiliyim. Kaldı ki yetkim olsa bile kuralda gereken neyse onu uygularım. Kurallar hepimiz içindir.

Dolayısıyla bu ön yargılı düşüncenizi kabul etmiyorum.
Yukarıda;

Alıntı
düpedüz forum kurallarını ihlal eden bir site var. Ve kimse bir şey yapmıyor. Hatta o konunun tasarımcısı da yönetim ekiplerinden biri, o yüzden ayrımcılık yapıldığını bile düşündüm. Umarım bu konuda gerekli açıklama gelir.
demiştim. Yani kimse bir şey yapmayınca artık bunu bile düşündüğümü belirttim. Şu anda Makale.net sitesinin üye sözleşmesinde yer alan maddelerin forum kurallarına aykırı olduğunu tekrar belirtmek istiyorum. Bu konuda gerekenin yapılması için yönetimde yer alan biri olarak sizden gerekli moderatör ve ekibe bunu bildirmenizi isteyeceğim. Sizi zan altında bıraktığım için de özür dilerim.

Bkz. Makale.net üye sözleşmesi

İhlal edilen madde - Forum Kuralları Madde 27- 2.fıkra

DÖRDÜNCÜ BÖLÜM: TİCARİ EYLEMLERİN DÜZENLENMESİ VE DEVAMLILIĞI
Açıkça sömürüye sebebiyet veren sözleşmeler

MADDE 27-
(1) Ticari niteliği haiz olan değerlerin satışında bir başkasının zor durumundan veya bilgisizliğinden yararlanmak suretiyle fayda sağlanacak şekilde ticari değer satışı yapılamaz.

(2) Yukarıdaki fıkraya göre kendi menfaatlerini ticari teamül gereği fazla tutan sözleşmeler geçersiz sayılır.

(3) Bu madde hükümlerine aykırı hareket eden üye 30 gün süreyle forumdan uzaklaştırılır.