tirol07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Almanca makale tam bir olay arkadasim...

Türkce den Google Ceviri kullananimi ararsin, almanca makaleyi alip kelimelerin yerini degisitirip sacma sapan satanimi ararsin, almancadan haberi olmayan insanlarin makale yazmasini mi ararsin ? Dediklerimi bulman icin Forum da ara bulursun.. Zaten ortalik bir den bire almanca cevirmenle doldu.. Sec begen..

ilk yazdirdigin makale genelde iyi geliyor, ikinci ücüncü makale icin söyleceklerim aynen yukarida yazdiklarim gibi dir....

Ha diyeceksin ki YA hic mi adam gibi cevirmen yok ? hic mi isini düzgün yapan yok ? cevabim: var ama onu bulman cok zor dur... Yani diyecegim; tirnagin varsa basini kasi.. ben hic yoktan sadece bu almanca ceviri + makale yazdirma isine 2000 - 2500€ para harcadim, sen de dikkat li ol!
Farkettim zaten kardes, simdiye kadar 6-7 kisiden deneme amacli yazi aldim ama hicbirini yayinlayamadim sitede, aynen dedigin gibi cogu zaten translate yapmis, bazisi spin yapmis benzeri kelimeler kullanmis. Güzel yazan olsa para önemli degil ama zaten henüz kimseden Almanca makale alamadim kimse denemeyi gecmedi