Forumda böyle birileri var mı ? Hem yazılımsal hem de teknik konularda bana yardımcı olabilecek kimi önerebilirsiniz ?
- R10 İçerisinde pek bilmiyorum bu işlerle ilgilenenler var mı...

Loncalara ulaşmak için oyun içinde loncalara katılıp sunucumun reklamını mı yapmam gerekli ? Ayrıca 15 gün önceden sunucumun özelliklerini mi tanıtmam gerekli ? 15 gün önce muhabbetinin faydası çok mu ?
- Loncalar'ın Discord veya TS Adreslerine Ulaşman Gerekebilir, Bunun İçin Klan Sayfaları Sosyal Medya Hesaplarını, Oyun içerisinden PM Yardımıyla bulman gerekiyor. 15 Gün Önceden tanıt ki, akılda kalıcı ve istek uyandırıcı olsun. Açılacağın gün ve saatte kişiler heyecanla beklesinler.

Güven derken ? yani sonuçta adam benim istediğim işi yapacak ona güvenmememi gerektirecek ne gibi bir durum var beni ne şekilde kazıklayabilir bunu anlamadım.
- En güzel nokta burasıdır. GM'lik verdiğiniz zaman, admin root yetkisi birine verdiğin zaman ne olabilir ? Quest yazarak haritanın xx yerinde, beta itemleri bulundurabilirler. Arkadaşlarına item verebilirler. Belirlediği nick ile çeşitli quest fonksiyonları atanır ve kişi admin olmasa bile erişime sahip olur. Database 2.kullanıcı oluşturur. Game src'lere açık bırakabilir. Daha uzar da gider bu.

Bu 10K para içerisinde neler mevcut ? Sermayenin ne kadarı reklama ne kadarı yazılım ve teknik işlemlere gidiyor ?
- 1K'ya Sağlam bir Files yaptırsan. 1 K Sunucuya Gitse . Ortalama 8K Reklam olmalı. Yaptığınz files komple baştan sonra günlerce birkaç oyuncuyla beraber denenmeli. hatalar kapatılmalı. eksikler giderilmeli.