Kara harekatı olarak dünyanın en çok yetişmiş hazır askeri bizim ülkemizde olduğu ve diğer ülke askerlerinden daha iyi olduğu gerçeği. Ayrıca sasların acıkladığı da savaş istiyoruz her zaman hazırız dediği kısım akabinde de iha siha varken o askerleri bir gecede silebileceğimiz gerçeği. Particilik yapmadan söyleyeceğim tek şey. Süper güç olmasak bile dünyanın en iyi askerleri bizde. Sen oraya 2-3 tweet atılınca cok basit sanıyorsun parçalamayı ülkeyi sanırım. asıl komik olan sensin
Ya yazdığımı anlamadınız(ki anladığınızı düşünüyorum), ya da bilerek yapıyorsunuz. Ben harita dışında da görseller paylaşmıştım. "Harita komik" söylemi üzerine bende "Neden komik?" dedim. Kalkıp şimdi dünyanın en çok yetişmiş askeri bizim ülkede Sihalar-İhalar demeniz benim bunların zıttı cümleleri kurduğumu gösterir, ki, ben böyle bir şey mi söyledim? "Emekli Subaylar ve Generaller böyle bir tehlikeden bahsediyorlar, durduk yere salladıklarını sanmıyorum, bu konuda bilginiz nedir?" diyorum. Bu adamlar yıllarca ülkenin askeriyesinde görev aldı sizin benim bilmediğimiz bir şeyleri mi acaba söylüyorlar diyorum. Yoksa ben kıyaslama, askeri açıdan hazırlık yahut savunma sanayi yeterli mi demiyorum... Ayrıca ben tweet vs. atmıyorum 2015 yılından itibaren sosyal medya hesabım(twitter,facebook,instagram,snapchat vs.) yok. Lütfen benim hakkımda yorum yapacaksanız da beni tanıyarak yapın.