Bu açıklayıcı ve bilgilendirici mesajınız için çok teşşekkür ediyorum. Bir kaç sorum daha var bazen pin çok geç geliyor veya gelmiyor falan deniliyor. Veya pin gelene kadar ban yiyorsunuz ve paranız içerde kalıyor gibi şeyler duydum. Bir de içeriklerimi yükleyip günlük 100-200k falan trafik çeksem bir kaç gün sonra onaya yollasam Adsense onayı almada bir fayda sağlar mı sizce?
Adsense onayının trafikle hiç bir alakası yok sadece organik trafik ise sitenizin sıralamada yükselmesini sağlar. Reklam gösterimi yapılmaya başlandıktan sonra kesinlikle organik hit gelmeli siteye sosyal medya vs hitleri kısıtlama getirir reklamlar gösterilmez. Ban durumu ise tamamen adsense in keyfine bağlı hiç bir hata yapmadan ilerleyen kişiler de ban yiyebiliyor. Pinin geç gelme durumu sıkça görülen bir olay. Bazı ülkelerde 4-5 Gun de gelirken turkiyede 3-4 haftayı bulabiliyor. Adresinize gelecek zarfı alabileceğiniz bir adres girin mutlaka adsense başvurusunda. 3 hafta içinde gelmezse o adrese en yakin pttye gidip yurtdışı kargolar bölümüne bakın oradan çıkacaktır o zarf. Bazen ptt getirmiyor adrese şubede kalıyor. Ben bir kaç defa öyle pin aldım. Pin gelmeden ban yerseniz zaten yapacak bir şey yok yeni domain yeni adsense ile baştan başlamanız gerek.