Dünyadaki en tehlikeli insan CAHİL insan demişler doğru. Bakıyorum kendisine sözde ben developer diyen kişilere daha yapmak istediğim, anlatmak istediğim şeyi anlamış bile değiller.

Twitter da biri tweet atar diğerleri konu nedir araştırmadan Retweet eder. Şu anda konuyu saçma sapan eleştiren kişilerde buna benziyor. Ulusal Kanal da yaptığım açıklamada şunu söyledim. Bir farkındalık yapmak için bu projeyi yaptım. İnsanların bu COM domain takıntısına dikkat çekmek için

Türkiye'nin en büyük sitelerine bakıyorsun hepsi COM, en büyük ilan sitesine bakıyorsun ortalama ayda 150 milyon yakın insan giriyor COM domain kullanıyor.

Ben bütün bu COM takıntısı olanların COM'unu aldım sonuna COM.TR ekledim. İnsanların ülkemizin alan adını kullanmalarına davet ettim.

WordPress kullanıyorum evet gururla söylüyorum onu kullanıyorum. WordPress sadece bir frameworks, sadece tema onun üstünde çalışıyor. Sürekli güncelleme geldiği için onu seçtim. Sitenin WordPress ile çalıştığını saklamak çokta zor birşey değil. Saklasaydım sistemi yapan kişilere saygısızlık olurdu. Sizede konuşacak birşey çıkmazdı 😂

Arada yazdım fakat insanlar, birisinin yazdığı kötü yazı üstünden sürekli eleştiri yaptığı için bazen at gözü gibi bakıyorlar. Kendi arama robotlarımiz şu anda çalışıyor. Sadece COM.TR ile olan domaimleri tarıyoruz.

Amerikayı tekrar keşfetmek gibi saçma sapan bir düşüncem yok. Sıfırdan birşey yaptım demiyorum. Yerli Arama Motoru diyorum. Evet kim nasıl anlamak isterse bu Yerli lafını öyle anlasın.