Site adı: tarihvakti.com Site kategorisi: Eğitim, Tarih Not: İçerik bazında genellikle ilk sıralardayım fakat
genel kategori olarak ( kpss tarih ders notları, kpss tarih konu anlatımı, kpss tarih vs.) backlink çalışmaları yaptırsam da istediğim sonucu alamadım şu ana kadar.)
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Domaininiz düşmesine 5ay kalmış bu proje 2 sene daha uzatılmayı hak ediyor. Sitenizi Hollanda değil de Türkiye de bulunan sunucularda barındırmanızı tavsiye ediyorum.
Burada ki
burada ki ve
burada ki uyarı ve hataları da dikkate alınız.
Not' da belirtmeniz üzere sadece kategori bazında fikirlerimi paylaşıyorum.
WordPresste
kategorilere özel sayfa şablonu kullanın bu konu hakkında dokümanlar bulamanız kolay. Oluşturduğunuz kategori şablonu ile kategoriyi background a kadar değiştirebilir,
- kategoride ait yazıları alt alta değil yan yana sıralayabilir sadece o kategoriye ait popüler yazıları, anahtar kelimeleri, galeriyi sidebarda gösterebilirsiniz.
Kategori şablonun size faydasını örnek ile göstereceğim, kavramanıza yardım olacak
Bu bir e-ticaret sitesinin Giyim & Aksesuar kategorisi normalde ürünler listelenir o kadar
Burada Giyim kategorisine ait markalar yer alıyor bakın arçelik, vestel gibi marka logolarını göremezsiniz sadece Giyim & Aksesuar üreten markalar yer alıyor.
Osmanlı Devleti Kültür ve Medeniyeti kategorisinde "Dünyanın En Zengini: John D. Rockefeller" // "Kristof Kolomb Hakkında 7 İlginç Bilgi" gibi cümleler barındırmamalısınız..
Ürünler listelendi 1 2 3 4 5 sıralandı.
En son kategoriyle ilgili
geniş bir açıklamalar görüyoruz anahtar kelimeler, alt kategoriler, kalın yazı tipi <h2>Kaliteli ve Estetik Kadın Erkek Giyim Seçenekleri</h2> h2'ler..
sayfanın sorunda Dikkat gibi, bilmeniz gerekenler Kısımı var. Sizin kategori sayfalarının etiketinde Açıklama bile yok..
"Kategori: Tarih Dersleri" "Kategori: KPSS Tarih Dersleri" gibi kulanın Kpss kelimesi sitenizde Kpss formuna verdiğiniz link harici nerde ise geçmiyor bile.
Dediğim gibi link almadan da birşeylerin olabileceğime dair fikirlerimi sundum.
İyi çalışamalar..