Bu işi yapabilecek kişi bulursanız ve projeyi şartlardan taviz vermeden tamamlarsa bence forumda konu içinde paylaşın. ben de web tasarımcıyım, bana gelen böyle büyük projelere sürekli yapamam diyorum. Çünkü bilgimin çok üstünde. Ama böyle bir projeyi tamamlayan ustama ben de ileride müşterilerimden gelen projeleri devretmek isterim.
Mümkün olduğunca sözleşmeli bir şekilde , maddeleri ekleyerek , tecrübeli ve r10'da gözde bir arkadaş ile çalışmaya çalışacağım , asla işi küçümsemek değil ancak okadar da büyük olduğunu düşünmüyorum , burda tek önemli nokta yazılan yazıyı temiz bir şekilde 3d göstermek , gerisi programcı için birşey değil , kaç sayı olduğu , müşterinin girdiği ölçüye ve renge vs göre fiyatlandıracak , fiyatları adet başı ben ileteceğim , harfin sayısına göre orantılı büyüyecek , 3d kısmını düzgün gösterme ne kadar kolay / zor orayı bilmiyorum , ancak gerisinde bir zorluk yok , dışardan dayı gözüyle değil de yazılımcı olarak söylüyorum , 3d gösterme kısmı harici bu sistemin algoritmasından veri tabanına kayıdına kadar 1 saat içinde kodlarım.