Buraya tıklayarak örnek siteyi inceleyebilirsiniz , bu kadar karmaşık olmayacak.
Asıl önemli mevzu benim vereceğim algoritmaya göre tabela harflerini 3d ön izleme ( yazı stili , renk vs seçimleri) ve fiyat çıkartma , oluşan proformu kullanıcının bilgilerini alarak kaydetme , ve sağ üstte reklamcılara özel kısmı (dosya yükle vs ).
Bunun ardından seo hedefli yaptığımız işleri paylaşabileceğimiz blog kısmı olacak , bunların harici sayfalar hemen hepsi statik olacak.
Ekstra olarak , whatsapp iletişim , telefonla arama , mobil uyum gibi kriterler de tabi olmalı. Tasarımda çok birşey aramıyorum hazır veya önceki yaptıklarınızdan kullanıp benim isteklerim doğrultusunda revize edebilirsiniz.
Java / python (django) / c# kullanan arkadaşlara algoritmayı ben yazıp verebilirim frontende gömebilirler , algoritma da gözünüzde büyütmeyin , matematiksel işlem , harfin boyutuna adetine rengine göre bir kaç işlem yapacak.
kullandığınız framework / alt yapı / frontend , örnek çalışmalarınız / ortalama fiyat bilgisi ile beraber benim ile iletişime geçebilirseniz sevinirim.
EDİT : Sayfa ön izlemesi , matematiksel işlemler ve dökümantasyon adobe xd ile hazırlayıp ileteceğim.