Forumda bir hocamız konu açmış bir çok arkadaşta yasağa karşı olduğunu dile getirmiş gerçekten hani günlük para kazanan hariç sırf gezmek için yasakları kınayan,laf eden insanları asla anlamıyorum.

Bu kesim genelde şu örneği veriyorlar : Uludağ’da kayıyorlar biz ekmek almaya gidemiyoruz.
Arkadaşlar teşbihte hata olmaz insanlar her günintihar ediyorlar,korunmadan tanımadıkları insanlarla birlikte oluyorlar, uyuşturucu içiyorlar.. örnekler çoğaltılır. Siz kendiniz için evde kalmak zorundasınız, insanlar yere çöp atıyor diye sizde çöpü yere atmamalısınız.

Doğru kavramını kişi sayısı belirlemez, doğru doğrudur bazen kimsenin yapmak istemediği yapmadığı doğrudur.

Unutmayın PANDEMİ devam ediyor. İNANIRSINIZ İNANMAZSINIZ İNSANLAR ÖLÜYOR. Buna rağmen hala yasaklar neden var diye soruyorsunuz.
Neden var söyleyeyim kendimce; karşı komşundaki yaşlı hanım sana bir tabak yemek gönderdiğinde ikramı alırken bile ona zarar vermemek için,Anneniz hastadır ona bulaştırmamak için,Yebi doğmuş bir bebeği hayatının ilk günlerinde dünyaya geldiğine pişman etmemek için.

Yasakları eleştirmek normaldir ama bazı arkadaşların yaptığı açıklamaları okurken bazen gerçekten böyle saçma düşünüyor olabilir mi ? Diye soruyorum kendime. Belki bu yazdıklarımı okurken sizde aynı cümleyi benim için kullanacaksınız ama unutmayın çıkmak benim içinde kolay yol iken ben toplumu kendimi komşumu annemi sokaktaki çocuğu düşünmek zorundayım,insan olmamın gerekliliklerinden biri toplumsal olmak.

LÜTFEN İNSANLARI ÖLDÜRMEYİN,KATİL OLMAYIN SİZE BİR ŞEY OLMAYABİLİR AMA SİZDEN GEÇEN VİRUS BİRİNİN ANNESİNİ ,KARDEŞİNİ, KOCASINI, KIZINI ÖLDÜREBİLİR. MALESEF TERSİNİ DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM .

Okuduğunuz için teşekkür ederim saygılar.