Şaşırmadım. Geçenlerde ekonomiyle alakalı bir konuya siyasi olmayan ama birilerini tiye alan üstü kapalı bir mesaj attım. Konuda aynı şekilde mesajlar olmasına rağmen mesajım silindi.
Forum kurallarına aykırıdır gibisinden pm geldi ama forum kurallarını aykırı bir mesaj atmadım.
Durumun nedenini sormak için başka bir konu açtım. Tenezzül edip cevap bile atmadılar.
O yüzden çok takılmayın hocam
Eleştiriye açık olmak bir şey kaybettirmiyor. Aksine insanların ilgisini çekmek için kullanılan güzel bir yöntemdir. Moderatörün bu tavrı ve daha sonrasında konu hakkında açıklama bile yapılmaması benim gözümde R10'un puanını 10'dan 9'a düşürdü. "Seninle buraya gelmedi. Seninle de bir şey olmaz bu foruma!" diyenler olacaktır içinden ya da cesareti varsa dışından... Fakat kelebek etkisi misali her şey olabilir. Dediğinizde haklısınız fakat düpedüz forum kurallarını ihlal eden bir site var. Ve kimse bir şey yapmıyor. Hatta o konunun tasarımcısı da yönetim ekiplerinden biri, o yüzden ayrımcılık yapıldığını bile düşündüm. Umarım bu konuda gerekli açıklama gelir.