@TigerBilisim moderatörler gerek gördüğünde konuya etiket attığında gerekli savunmayı zaten tekrardan veririz ki r10 dışında olan bir işlem için r10'u meşgul etmekte ayrı birşey. forum dışı şikayetlerine açarsanız daha iyi olur.
gerek gördüğünde dediğiniz konuya bakarsanız parayı aldınız dosyayı teslim etmemekle beraber ekstra DB parası beklentisi içerisinde siniz bunun açıklanması gerekmiyor mu ? Veya neden sahte adres bilgisi paylaşıyorsunuz alıcıya kendini savunma hakkıni neden alıyorsunuz ? Ne hukuk yolunu kabul ediyorsunuz ne iade gerçekleştiriyorsunuz nede dosyaları kendi vaatlerinize uygun teslim ediyorsunuz ? Bunların açıklamasını yapma gereğinde bulunmuyor sunuz öylemi ?
Benim sunucuya kendinizce dosya attınız diye ne dosyayı teslim etmiş oluyorsunuz nede benim isteklerimi gerçekleştirmiş oluyorsunuz. Müşterin olarak dosyaları bana belirttiğiniz şekilde vermediginizi burdada satış konunuzun bulunması ve sizlerin insanları aldattiginiz yönünde şikayet konusu açmış bulunmaktayim referanslariniz arasında yer aldığımıda ayrıca belirtmeme gerek yok. 1 sene içerisinde dosyaların teslimini yapmayarak sahte adres bilgilerinizle hiçbir talebimi yerine getirmediğinizi ve kendi söylediklerinizi dahi gerceklestirmediginizi tekrar hatırlatmak istiyorum. Fileslerin guncellendikten ve sizin sorunları düzelttik başlığı altında verdiklerinizin yedekleri durmakta bana sizlereilettigim sorunları ve çözdüğünuzu gösterebilir misiniz ben aksini ispat edebilirim ?
Belirttiginiz hususlarida ayrıca ispat etmenizi. Bekliyorum talebiniz varsa veya mod isterse ben aksini ispat edebilirim öteki türlüsü iftiradır.