Öncelikle ortada iyi ya da kötü bir emek var ellerinize sağlık diyorum. Ancak gereksiz bir agresiflik içerisindesiniz. Tasarımı şöyle kodlaması böyle kısmına hiç girmeyeceğim. Ama böyle bir konu açıyorsanız olumlu ya da olumsuz yorumlara açık olmanız gerekiyor ya da olumsuz yorumlara düzgün bir üslup ile cevap verip bunu kendinize projeyi geliştirmek için bir araç olarak kullanabilirsiniz ama siz öyle yapmak yerine olumsuz yorumlara sanane vs tarzı bir yaklaşımla tepki veriyorsunuz. Unutmayın ki projeleri geliştiren ve ileriye taşıyan olumsuz yorumlardır. Son olarak rica ediyorum şu proje tanıtımlarında artık yerli lafını geçirip de milletin duyguları üzerinden prim kasma yolunu bırakın bunu sadece size değil projesini bu şekilde lanse eden herkes için söylüyorum. Yerli arama motoru diyorsunuz altyapı Wordpress arama altyapısı Google ama yerli, otomobil yapıyoruz tüm parçalar ithal montajı burada yapılacak yerli diyoruz yerlilik ve millilik kavramları böyle düşük kavramlar değil. Projenizde başarılar dilerim ancak üslubunuz ve projeyi yerli diye iteleyeyim de bizi kullansınlar düşünce yapınız nedeniyle projeniz benim için başlamadan kullanılamayacaklar listesinde yerini aldı.