Hocam öncelikle vakit ayırıp uzun uzun açıklama yaptığın için teşekkür ederim.Aynısını bende düşündüm.Sonuçta ben aracın vergisini ödüyorum aracın sahibi değişir ama şase numarası sistemde kayıtlıdır ve vergi sistemi değişmez.Ben ödediğim için bu sene vergi çıkmaz diye düşündüm.Taşıtlar vergi dairesindeki arkadaş kafamı çorba gibi yaptı.Neymiş satış olduktan sonra yeniden vergi çıkarmış..Bana göre de çıkmaz.Yarın Taşıtlar vergi dairesini arayıp Mtv düzeltme biriminden net sonucu olacağım.Eğer çıkmazsa benim için daha iyi.
Hafız eğer o mantık ile gider isek o zaman ocak vergisi sen öde sonra satın alana tekrar çıksın çıkar mı çıkmaz neden ödendi yani ödenen çıkmaz aynen vergiyi arabanın adına ödüyoruz plaka ile zaten o plaka kayıtlarında şaşe vs vardır nasıl saklanıyor sorgulanıyor bilmiyorum
İade olayı da söyledir sen günü gelmeden ödedin ya
Oldu ki temmuz dan önce haziran da araban pert oldu ( olmasın tabii öyle bir şey ) neyse işte sen aracanı çektin trafikten çekme yada hurda belgesi ile ee onlara vergi yok o paranı geri al diye filan olması gereken diye var
Yoksa şimdi sen vergini eğer temmuz 2. Dönem için ödedi isen satsan da satmadan da arabanı çıkmaz vergi
He oldu ki vazgeçtin geri almak istiyorsun son ödeme tarihi gelmeden temmuz u geri alabilirsin