01.01.2026 Tarih itibari ile aylık lisans ücretimiz 1.800, Yıllık lisans ücretimiz 18.000 olarak güncellenmiştir. 

Güncellemeler;
Orius V2.1.9 - 04/05/2025
Admin panel tasarımı güncellendi. Soldaki menü kolaylıkla erişebilir olması için kategorize edildi ve küçültüldü.
Admin panel menüsünde arama alanı eklendi. Bu alandan ürün, sayfa ve kullanıcıları arayabilirsiniz. Hızlıca erişmek için windows (ctrl + k), macbook (command + k) tuşlarını kullanabilirsiniz.
Site ayarları alanı güncellendi. Hızlı erişim için modüllere ayrıldı.
-
Bayilik sistemi Eklendi: Sınırsız sayıda bayilik paketleri açarak kullanıcılarınıza bayilik tanımlamaları yapabilirsiniz. Bayilik tanımlamaları içerisinde hem kategori hem ürün bazlı olarak yüzde ve sabit fiyatlandırmalar yapabilirsiniz. Bayilik başvurularının otomatik onaylanmasını sağlayabilir, yeni bayilerin geçici olarak yüksek bayiliklere aktarılmasını sağlayabilirsiniz.
-
Cari hesap (kredi) teklifleri eklendi. Bayilerinize özel kredi teklifleri sunarak sitenizde daha fazla harcama yapmalarına teşvik edebilir, ürün satışınızı hızlandırabilirsiniz. Kredi verirken dahili olarak sistem içerisinde yer alan kullanıcı puanlarına dikkat ederek teklifler oluşturabilirsiniz.
-
Müşteri panelindeki cüzdanım sayfası yenilendi.
-
Kısa sürede oturum sonlanma hatası düzeltildi.
Orius V2.2.0 - 07/06/2025
Çoklu ödeme sistemi eklendi. Artık birden fazla ödeme yöntemi ile bakiye yükleme seçeneği sunabilirsiniz müşterilerinize.
Her ödeme yöntemi için özel komisyon oranları belirleyebilirsiniz.
Eğer müşteriniz bir abonelik planına sahipse ve bu abonelik planı komisyon oranı pos komisyon oranından düşük ise düşük olan komisyon oranı kullanılır.
PayTR Havale ve Pay2Out sanal posları yeni yapı ile sisteme eklendi.
Blog ekleme problemi düzeltildi.
Orius V2.2.1 - 09/11/2025
BEKLENEN REFERANS SİSTEMİ EKLENDİ!
Kullanıcılar kendi referans kodunu belirleyebilir,
Kullanıcılar mevcut refaransını değiştirebilir,
Referans veren kullanıcılar geçmiş referanslarını, bonus kazancını, ayrılanları ve katılanları detaylı istatistik tabloları ile görebilirler.
Admin tarafında ise;
Referans sistemini kapat / aç.
Referanslar için yüzde ve kategori bazlı referans bonusu belirleme özelliği.
İşlem bazda ve aylık bazda maksimum referans verme özelliği.
Referans değişimini kapat / aç ve minimum değişiklik süresi belirleme.
Kayıt bonusu verme (alışveriş zorunluluğu koşulabilir)
Kazanılan referans bonusunun hangi bakiyeye geçeceğini seçebilme (çekilebilir / harcanılabilir)
Gibi özelliklerin yanı sıra,
Anlık dönüşümü izleyebileceğiniz bir sayfa,
Geçmiş bonuslar sayfası ve istatistik sayfası da sizleri karşılıyor.
İnsanlar Orius V2 Hakkında ne düşünüyor?
1 adet script satın alındı.
@
enesaydeniz; 'e teşekkür ederim. Aldığımdan bu yana sorduğum her soruya sabırla ve hızlıca cevap verdi.
Scripte gelecek olursak oldukça hızlı çalışıyor. Şimdiye kadar bütün düzenleme ve yüklemeleri oldukça hızlı yaptım.
Arayüzü oldukça iyi kodlanmış benim gibi bu konularda çokta bilgisi olmayan birisi için kolay ve anlaşılır tasarlanmış.
İlk mesajda bahsedilen özelliklerin tamamını belki dahada fazlasını barındırıyor.
Ellerinize sağlık kazancınız bol olsun.
Merhabalar, öncelikler bayram dolayısıyla scripti satın alırken ikramda bulunduğu için kendisine teşekkür ederim.
Satış öncesi tüm detayları iletti. Dosyaların iletimi ve kurulum çok hızlı gerçekleştirildi. Asıl olay kurulum gerçekleştirildikten sonra başlıyor.
Sürekli hatalar, sorunlar çıkabiliyor. Bu konuda dakikasında dönüş yaparak yardımcı olduğu için kendisine tekrardan teşekkür ediyorum.
Piyasadaki bir çok scriptten farklı ve kaliteli olması bir yana, bu şekilde teknik ve taktik anlamında destek olan bir satıcı bulmak zor.
r10.net platformunda böyle kişilerin olması gerçekten çok sevindirici. Parasını sonuna kadar fazlasıyla hak ediyor.
Bol bol kazançlar, hayırlı işlerin olsun. İyi çalışmalar.
Arkadaşlar alalı 3 ay oldu her şeyden önce @
enesaydeniz; gerçekten forumda işinin ehli ve gözünüz kapalı ticaret yapabileceğiniz sayılı insanlardan birisi, bu vesileyle de kendisiyle tanışmış oldum. Her türlü probleminiz için anlık destek sağlayan, her sorunuzu detaylı bir şekilde yanıtlayan, sattım bitti veya problemlerde sırt çevirmeyen en önemlisi de tavsiyelerinizi dikkate alan çok da saygılı birisidir. Script olarak ise verdiğiniz parayı son kuruşuna kadar hak ediyor, sürekli güncel tutulan şuan ki e-pin sektöründe ki her ihtiyacı karşılayan, trendlerin takip edilerek yeni özelliklerin getirilmesi ve bahsedildiği gibi gerçekten çok hızlı kullanıcı dostu bir script. Her zaman arkasında duracağına da eminim, kesinlikle scripti de kendisiyle ticaret yapmanızı da tavsiye ederim..
SCRİPT Satın alıntı gayet güzel kodlanmış özellikleri say say bitmez özellikle ana sayfa kısmını çok beğendim incelemek isteyen olursa honomy.net
Not : Enes hocamız öyle bir ilgileniyorki adam elinden gelse müşteriyide kendi bulacak teşekkürler hocam
Şu zamana kadar gördüğüm scriptler arasında en iyilerinden olabilir net olarak, admin arayüzü vs o kadar kullanışlı ki ürün eklerken vs çok hızlı işlem yapabiliyorsunuz ayrıca satışların takibi ödeme yöntemi ayarları vs gibi herşeyde kusursuz ve kullanışlı olmuş 10 üzerinden 10 enes hocamın ellerine sağlık
Scripti 2 gün önce aldım. Hızlıca kurulum yaptı Enes ve satış öncesinden başlayarak geldiğimiz bugüne kadar adeta bir arkadaş gibi ilgileniyor. Samimiyetinden dolayı teşekkür ediyorum kendisine. Temayı güncellerken müşterilerin ihtiyaçlarını dikkat ediyor. Mesela 2.0.1 güncellemesindeki stok olmasa dahi satışı kabul etmeyi ben söylemiştim. Hemen halletti. Şimdiye kadar çok memnun olduğum bir ticaret
Bu forumun 13 yıllık üyesi 100'den fazla ticareti olan birisi olarak aldığım en iyi hizmet diyebilirim.. Enes bey neredeyse 7/24 kesintisiz bıkmadan usanmadan destek veriyor. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.
Arkadaştan epinciniz.com sitem için script aldım sağolsun herşey için destek veriyor , ilgi ve alaka çok iyi ve aklımda bütün soruları giderdi sağolsun. Tekrardan teşekkürler.
Script sorunsuz alındı. Herşeyde yardımcı oluyor. Herkese tavsiye ederim.
1 Adet script alımı yaptım. Temiz, kullanımı çok basit bir script satıcı çok ilgili ve anında destek veriyor kendisine çok teşekkür ederim
Script Alındı Sorunsuz.
Çok İlgili ve Takdire Şayan İnsan Kendisi Öneriyorum Çok Filtreleyen Biri Olarak En İyisi Diyorum Kesinlikle Almanızı Tavsiye Ediyorum.
Konuda geçen scripti satın aldım.Hızlı ve sorunsuz alışverişti teşekkürler.
Script Alındı Sorunsuz Entegre Ve Tasarımıda Bitti Çok Memnunum Çok İlgililer
Script alındı. Hızlı ve sorunsuz kurulum yapıldı. Destek ve ilgi mükemmel. Teşekkür ediyorum.
RisePazar.com sitem için 1 adet orius v2 webscript aldım. Eğer almayıp daha uygununu arayan arkadaşları kınıyorum. Hem kaliteli, hem de uygun fiyatlı!
+R20 olsa +R20 verirdim ����
Enes codeigniter konusunda çok başarılısın, seni takdir ediyorum. Yazılım 10 numara olmuş. İyi satışların olsun, bol kazançlar
Gereksinimler: Scriptin sorunsuz çalışabilmesi için sunucunuzda ioncube yazılımının bulunması, PHP sürümünün en az 7.2 ve üstü olması ve CURL bağlantılarının açık olması gerekmektedir.
Not: Bu bir dijital üründür. Demoda gördüğünüz özellikleri içerir. Aldıktan sonra iade edemezsiniz.