Selamlar,

Yurt dışına gerek kendi ürünlerini satan (ketçap, mayonez, sos grubu) gerekse fason üretim yapan şirketimiz için profesyonel, isteklerimizi gerçekleştirebilecek ve kabiliyeti kullanacağı eklentilere vs. kısıtlı olmayan, kendinden emin referansları olan kişi veya ekip arıyoruz. Sitede basitçe başlıkta bir slider, hakkımızda bölümü ve ürünlerin güzelce sunulup listelendiği, ürünün detaylarına girdiğinde yine estetik ve sade bir tasarım ile gösterildiği bir websitesi tasarımı istiyoruz. Wordpress altyapılı istememin sebebi, fiyatın biraz daha uygun tutulması ve siteyi yapan arkadaşa bağımlı kalmamak. Siteyi yapan arkadaşın karışık ve sadece kendinin anlayabileceği bir durumda siteyi sunmaması gerekmekte. Elementor gibi eklentileri kullanmakta serbest, yeter ki isteklerimizi gerçekleştirebilsin.

Genel hatlarıyla havrano com adlı sitenin e ticaret olmayan versiyonu gibi bir şey talep etmekteyiz. Fakat patronlarımın talebi üzerine site düzenlendikten sonra farklı revizeler de gerçekleştirilebilir.

Ek olarak, site Arapça, İngilizce, Fransızca ve Türkçe olacak. Çeviri işleri bize ait, dilediği eklentiyi arkadaş kurabilir fakat sade ve anlaşılır bir durumda olmasını diliyoruz.

Bana referans ve istedikleri ortalama ücret ile geri dönüş yapabilecek arkadaşları bekliyorum:
WHATSAPP: http://wa.me/14063067575
+14063067575