Alaque adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
keşpiş olsun
sosyocell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buz dolabina bak hocam. Mutfak tezgahina bak balkonun varsa oralara bak ummadigin yerlere bakmani öneririm dalginlikla koymus olabilirsin belki
AvrupaGelinlik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keşke çaldırıp yerini öğrenebilseniz. Bazen bana da oluyor...
GoldenBut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen gün anahtarı kaybedince aradım taradım bulamadım çok moralim bozuldu , akşam ceketin cebinden çıktı sinir krizine girdim evde.
mersan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cebinize baktınız mı hocam orada olabilir. Bende bazen elimdeki kalemi arıyorum. Genelde ya elimde oluyor ya da yanımda
Ahi40 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arama kurtarma çalışmaları dvvam ediyor. Bulursam eğer nereden çıktığını size söyleyeceğim.
sosyocell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hahahaahaha bulursunuz umarım etiketlemeyi unutmayin nerden çıkacağını merak ettim
tlga_kurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu projeyi yapmayı çok düşündüm hocam
paranovastudio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben buzdolabında unutmuştum artık ne yaşıyorsam
Backlinkim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya koltuk altına, ya yatak altına, ya kanepe arasına girmiştir. Ya da bir şeyin altında kalmıştır
PowerKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende de aynı olmuştu. Vitrin rafında bulmuştum sanırım. Raflara, cüzdanınla aynı renk olan yerlere, monitör tabanına bak.
Berkayyildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence koltuktan çıkar
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence baktığınızı sandığınız yerden çıkacak
GodGave adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazen banada oluyo CTRL + F yapasım geliyo.
Daha önce buzdolabına bakmıştım ama birçok arkadaş buzdolabında unutunca bende tekrar bakayım dedim. Kahvaltıda kaşarı koyarken cüzdanla beraber koymuşum naısl olduysa. Bu hikaye de burada biter teşekkürler herkese 🤣