Ev ile coin aynı mantıkta değerlendirilmez. Yorumun aşırı coin savunuyor farkında değilsin. İşin içine girip mantıklı düşündüğünü sanıyorsun ama kumara kaptırmak ile aynı düzeye gelmişsin. Tek bir yorumun değil, tüm yorumlarında ister istemez savunma modundasın.
arkadaş iyi mi etmiş kötü mü etmiş yorum yapmayacağım ama seni kendimce uyarmak istedim, kaptırmışsın bu olaya kendini. Ha sanane dersen de saygı duyarım.
Nacizane yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Tam anlamıyla kaptırma değil insanların sabırsız olması ve sürekli kazanma isteği beni biraz sinirlendiriyor. Bedava peynir sadece fare kapanında olur. İnsanlar haberlerden çevresinden etkilenip giriyor ve sürekli kazanmak istiyor. Bir miktar kaybedince öldüm bittim moduna giriyor. Ben soyut bir örnek verdim elbette aynı şey değil ev örneği. Benim olmayan hiçbir şeyi tam anlamıyla savunmam, yatırım tavsiyesi hiç vermem.
Sadece insanlar çok sabırsız. Ben 2 yıl bekledim sabrımın sonucunu aldım örneğin. Elbette 2 yıl beklemek çok uzun ama bugün girip yarın zarar edip satınca bu sistemin sorunu değil sabırsızlığının sonucu. Bir işte en az 1 ay çalışıp maaş alınıyor bu ise bir yatırım adı üstünde. Para kolay kazanılmıyor ancak insanlar paniğe kapılıp zararına satıyorlar. Bu ani yükseliş ve düşüşler bir kumar benzeri amaç insanların mallarını düşükten toplayıp yüksekten geri satmak bir nevi. Benim düşüncelerimde bunlar