@MFTTR; Hocam aldatmaca vs. bunları geçtim. Tek merak ettiğim bir şey var.
*Yedeksiz 50gb veriniz var ve 5gb lik hosting mi aldınız?
50gb ile 5 gb arasında 45 gb fark var...
Konuyu okudunuz mu? Son kez yazıyorum..
Paket yetersiz olunca SINIRSIZ HOSTİNG paketi talebinde bulunduğumda bana verilen cevap aşağıdaki görselde mevcuttur. Yani SINIRSIZ PAKET diye bir şey yokmuş o paketler en fazla sanırım 40 GB oluyor çünkü benim 50 GByi kabul etmediler. Bu aldatmaca ve müşteri yanıltmak oluyor ve ben bu durumu kesinlikle kabul etmiyorum. Ticaret etiğine hiç uygun değil, sağ gösterip sol vurmak oluyor.. O zaman LİMİTSİZ PAKETİ kaldırıp, 40 GB yazsınlar. Limitsiz kelimesinin farklı bir anlamı yoktur, kim ne derse desin bu açıkça bir kandırmacadır.
Yarın mahkemeye versem beni haklı bulurlar.
Türk hosting şirketlerine sabırlar diliyorum.
Cevap verince laf yetiştirmek, cevap vermeyince iplememek sayar bu müşteriler firmayı.
Amacı iş yapmak olan bir müşteri forum forum gezip davul zurna ile karalama yapmaz.
Bence bu arkadaş birilerinden Türk firmaları karalamak için para alıyor. Firmaların yerinde olsam önerdiğim gibi toplanır bu tür insanların isimlerini paylaşır ve Türk firmaların başına bela olamamaları için hizmet vermezdim.
Sen neyin kafasını yaşıyorsun? Avukatlık yapacağım diye saçmalamışsın resmen! Ben hangi Türk firmalarını karalamışım? Bir say bende bileyim, bekliyorum. Sen atmış olduğun bu iftiranın öbür tarafta hesabını veremezsin, seni Allaha havale ediyorum..
Bu arada, kaliteli hizmetlerinden dolayı; Natro, Turhost, IHS, Netinternet, Veridyen ve Odeaweb hosting firmalarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.