MFTTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı şeyleri yazmak, söylediğim sözlerin arkasında durmak çarpıtma mı oluyor? “Çarpıtma” kelimesinin sözlük anlamını bir araştırın

Neyin kuralından bahsediyorsunuz? İdrak sorununuz mu var? Daha fazla size açıklamaya yapmayacağım idrak sorunu yaşıyor olmasaydınız yazdıklarımı çoktan anlamış olurdunuz.

Natro, Turhost, Veridyen, Odeaweb gibi benzeri hosting firmalarından paylaşımlı hosting hizmeti alıyorum. Adamlar söz verdiği gibi “SINIRSIZ” paketi aldatmaca olmadan doğru bir şekilde kullanıcıya sunuyor. Kimisinde 150 GB kimisinde ise; 50-100 GB şeklinde alan kullanıyorum. Panel bilgilerini yetkili kişilere vereyim, detaylı bir şekilde kontrol etsinler.

İstediğim şekilde memnuniyetsizliğimi söyler ve sorunumu dile getiririm bu sizi ilgilendirmez, siz kendi işinize bakın.

Aynı şeyleri neden tekrar ediyorum biliyor musunuz? Çünkü hala anlamakta güçlük çekenler var!
İnsanları itham ettiğiniz şeyleri birebir sergiliyorsunuz. Size kimse memnuniyetsizliğinizi dile getirdiğiniz için bir şey söylemiyor, haksız yere karalama yapıyorsunuz.