eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
defalarca yazdım yine yazıyorum. diyet tarzı domainlerde domain önemi çok aşırı sanatsal böyle hayran bırakacak bir isim değilse önemli değil.

şimdi o domaini mecbur projelendireceksin kimse satın almaz onu. neler zayıflatır neler yağ yakar şu meyve nereyi eritir şu baklagil hangi bölgede kasları çalıştırır bunları yaz. o domainin hiç bir önemi kalmayacak güven bana. ama tabii bir diyetisyene yada diyetle ilgilenen birine satamazsın. artık elinde kaldı o domain. lakin çöp değil o domain. ne saçma isimler var nete dolu takipçisi var diyet konusunda.

başka sektör olsa o domain çöp derdim ama diyet sektöründe o domaindeki 1 harfi takipçi önemsemez. hata katojenik diye dah güzel okunuyor. diyetisyen bozabilir işini sadece baktın büyüdün

Yani ben de tek harf konusunda bu domainin öyle çöpe atılacak bir yanı olduğunu düşünmüyorum zaten, dediğin gibi projelendirdikten sonra o harfi dikkate alacak kişi ancak ve ancak diyetisyen yada tdk takıntılı kişiler olacaktır. Ama güzel dolu içerikler olduktan sonra domain yine ikinci planda kalır. Sadece google "did you mean" kısmı trafik ve etkileşimi değiştirir. Ama domaini bekleteceğim bir süre. Öncelikli işlerimden sonra el atacağım.

Teşekkürler güzel yorumun için