Bu tarz konulara yazmaktan genelde imtina ediyorum ama dünden beri takip ediyorum, bazı arkadaşlar şaka gibi gerçekten. Yahu adam sınırsiz hizmet hayır aslında sınırlı demiyor ki, sadece belli şartlara tabi olduğunu söylüyor ve bu da sitede gayet kolay bir yerde zaten yazılı. Hala burada sınırlıysa sınırsız demeyeceksiniz diyenlerin olması gerçekten çok komik. Konuyu açan arkadaşın da hala satırlarca neyi savunduğunu anlayamadım, ilk mesajda yazdıklarınızın doğru bile olmadığı ortaya çıktı. Satın almak istediğiniz ama almadığınız bir hizmetin size uygun olmadığı, dosyalarınızın kullanıcı sözleşmesini ihlal ettiği açıklanmış ve uygun bir pakete yönlendirilmişsiniz. Burada şikayet edebileceğiniz bir şey yok. Kaldı ki tüm konu boyunca tecrübenizden dem vurup 114 GB verisi olan siteye 5 GB'lık paket almanız çok manidar, insani düşünmeye sevk ediyor. Siz bu sitenin iddia ettiğiniz gibi bile olsa yedeksiz halinin 50 GB olduğunu bilmiyor muydunuz?
Sizi hiç kullanmadım hiç te kullanmayı düşünmüyorum bu açıklamadan sonra fakat bir sorum olacak benim dosyalarımı nasıl kullanacağımdan SİZENE? kar edip etmeyeceğimden SİZENE? Belki otomatik dosya oluşturan bir yapay zeka ile sürekli resim üreteceğim ZEVKİNE. Kar elde etmişim etmemişim sizi hosting firması olarak alakadar edeceğini sanmıyorum. Siz limitsiz diye satıyorsanız GB sınırı koyamazsınız, dosya adedi (inode) sınırı koyarsınız atıyorum 50.000 dosya ben istersem hepsini 1gb lık dosya yüklerim istersem hepsini 1bytelık dosya yüklerim.
Sonuç olarak müşterinin sizden ne amaçla hosting aldığı sizi hiç alakadar etmez. Yasal bir sıkıntı varsa telif hakkıyla alakalı ilgili mahkemeye başvurur sitesini kapatırsınız. Onun dışında tekrar söylüyorum kar etmiş etmemiş SİZENE?
Şuan 3 hosting şirketi ile çalışıyorum hiç birinde de böyle bir sorun yaşamadım. Sizde yok diye başka firmalara çamur atmakta ne bileyim..
@Bartuc; 'un bahsettiği şey sizin bahsettiğiniz anlamda kar değil. Kullanıcı sözleşmesini kendi lehinize ihlal etmenizi anlatmaya çalışmış ama ifade edememiş sanırım tam olarak. Yoksa neredeyse hepimiz bu işlerden kar ediyoruz zaten.