Merhaba, Transferwise tarzı TR iban veren sanal banka uygulaması önerebilir misiniz? Business hesap da açabiliriz fark etmez.
Edit: Kendim birkaç tane denedim yazıyorum.
Dukascopy.bank
İsviçre IBAN veriyor, hesabınızı Türkiye kimliği ile açabiliyorsunuz. 30 EURO depozito etmeniz gerekiyor hesap açarken. Hesap açtıktan sonra bakiyenize ekleniyor. Tek kötü tarafı sanal kart ve fiziki kart almak paralı, bildiğim kadarıyla kart almak zorundasınız ve en ucuz sanal kartın 70 ₺ gibi bir ücreti var. Kart ile para çekimi yaparsanız ATM'den, %2'ye yakın komisyon alıyor. Ayrıca SEPA, Swift transferleri çok pahalı.
Kayıt olduğunuzda size 5 DUK+ coin veriyor. 15 EURO civarı oluyor, eğer bunları bozdurursanız aylık 1 bakım ücreti ödemeniz gerekiyor, bozdurmazsanız ücretsiz.
Bitsafe.com
Bu sistemde size Hollanda IBAN veriyor, kart için 29.50 EUR (sanırım yıllık) ücreti olması gerekiyor, SEPA transferleri 0.75 gibi çok cüzi bir ücreti var.