350 adet domain ismine baktım bugun ve sadece 3 tane bulabildim bu insanlar bu kadar domani nasıl akıllarına getiripte paraya kıyıp almışlar anlamıyorum.biz mi çok fakiriz onlar mı çok zengin ))
Eskiden alan adı alması zordu, kredi kartı olacak, fax çekilecek, internete girilecek falan, boşta olan alan adını bile almak zahmetliydi. Şimdi, her şey zaten ekran önünde alan adları ile başlıyor, canı isteyen alan adı yatırımcısı olabiliyor, etrafta bir şeye benzeyen ne varsa alınıyor. Alınmayan bir şeye benzeyenleri de alan adı firmaları topluyor, üstelik onlar bakmıyorlar bile işi botlara bırakmışlar, yaşı varsa, kısaysa, daha önce kullanılmışsa alıp atıyorlar kenara. İş yapacak alan adları kolay kolay düşmediği ve bittiği için her geçen gün daha kötü seçenekler de ilgi görmeye başlıyor. Şu saatten sonra alan adı işi yapmak için çok zaman ayırmak ve araştırmak yeterli değil, bütçenizin de güzel olması lazım ki biraz daha kaliteli alan adları toplayabilin, en azından backorder yapın veya ufaktan açık arttırmalara girebilin..