@MFTTR; siz paketinizi ilk başta limitsiz mi satın aldınız
Sanırım mesajınız üzerinde düzenleme yapmışsınız. Düzenleme yapmadan önceki mesajınıza cevap verecek olursam; evet, 5 adet web sitesinin toplam boyutu 50 GB olup, depolama gibi bir durum söz konusu değildir. Taşıma işlemi olacak diye sitenin full yedeğini almıştım, bununla birlikte 100 GBnin üzerinde çıkmış oluyor. Daha sonra yedeği sildim ve sitenin tam hali olan 50 GB ortaya çıkmış oldu.
Düzeltme yaptıktan sonraki sormuş olduğunuz bu soruya cevap verecek olursam; gece 03:00 civarı bir paket satın aldım ve sonra taşıma işlemi için bilgileri kendilerine ilettim ve tüm DNSler için yönlendirme işlemini gerçekleştirdim. Saat 14:00da gelen mesaja göre; satın aldığım hosting paketinin 50 GB için yeterli olmayacağını belirtti ve bu durum üzerine ise paketleri kontrol ederek, limitsiz paketin farkını nasıl ödeyebilirim ona geçelim diye sordum ve ilk mesajımda da belirtmiş olduğum cevabı aldım.
Hizmet satan arkadaş işin içinden çıkamayacağını anlayınca ilk satın aldığım pakete odaklanmış sanırım. Ben hiçbir mesajımda
sınırsız hosting hizmeti satın aldığımı belirtmedim. Geçiş işlemi için 50 GBnin uygun olmadığını ve beni VPS ye yönlendirdiklerini belirttim. Bu yanıltıcı hizmetten memnun kalmadığımı ve pişman olduğumu dile getirdim. Trafik yoğunluğum yok, 1 TBlik bir disk alanım bulunmuyor, neden VPSye geçeyim?
Bakın, ilk mesajımda ne diyorum;
Web sitesinde disk alanı limitsiz olarak belirtilmesine rağmen yani web sitesinde olan bir paketten bahsediyorum. Burada bazı kişiler çakallık yapmaya çalışıyor ancak boş laf yapmaktan başka işleri yok..
Daha sonra rakip hosting firması ilan ettiler beni

Daha ne diyeyim. Güzel Hosting firmasına şirket adıyla ve adresiyle kayıt oldum saklı gizlim yok her şey açıkça ortada. Yine söylüyorum;
Güzel Hosting Benim İçin Pişmanlıktır
Bazı arkadaşlar ise 10-20-30 TLlik hizmet sınırsız mı olur diye dalga geçiyor. Ben de o kişilere diyorum ki; güzel hostingin sunmuş olduğu hizmetin karşılığı bu! Ben şimdi bu adamlara, 30 TL az, buyurun bir 30 TLde benden mi olsun diyeyim? Natro firmasına ise yıllık 200 usd ücret ödüyorum, onların da hizmetlerine karşılık belirlediği rakam bu ve Natronun ekran görüntüsünü aşağıya ekliyorum.. Herkesin hizmetine karşılık belirlemiş olduğu bir rakam var, güzel hostingin fiyatı ucuz ise suç benim mi? Demek ki hizmetlerinin karşılığı olan rakam bu..
1 TB demiyorum,50 GByi gözünüzde ne kadar büyüttünüz?
Güzel Hostinge diyorum ki; o zaman paket üzerine sınırsız yazıp insanları kandırmayacaksınız! Sınırsız kelimesinin farklı anlamı mı olur? Kusura bakmayın da sizin yaptığınız insanları kandırmaktan başka bir şey değil.