Konudan bağımsız olarak önce tüm firmalar için şu limitsiz hosting olayına bir açıklık ve kural gelmeli. Limitsiz yazıp yok aslında o limitsiz değil öyle kullanamazsın demek doğru değil. Limitsiz dedin mi, o zaman bitti. Türkçe çok net bir dil. Limitsizdir o, istersem 100 tb kullanırım çünkü bana limitsiz diye satıyorsun. Ama hiçbir firmanın buna gücü yetmez dimi. O zaman başka bir kelime bulunmalı buna. 10 liraya limitsiz diye bir dünya yok zaten. Kandırmacadan öte bir şey değil bu. Sonra böyle bilmeyen/bilgisiz biri çıkar ortalığı ayağa kaldırıp şikayet açar.
@Bartuc; lafım size değil. Genel bir olay bu.
Aynı şekilde katılıyorum gerçekten kaliteli hosting firmaları limitsiz yazmak yerine disk belirliyor ve diske göre ise performansı arttırıyor hem daha kaliteli hosting sunmuş oluyor hem daha çok kazanıyorlar bu pazarlama stratejilerinden vazgeçilse Türkiye de daha güzel şeyler olur ama bunun için insanları bilinçlendirmek gerekiyor güzelhosting gibi firmalar vazgeçse bu tür şeylerden ben zaten limitsiz yazan hosting firmalarını önermem ama bunun getirisi fazla benim önerim global satış yapmaya başlayıp bu fikirden vazgeçmek olurdu