Ezertas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ne güzel sitenizi kurmuş bi adım atmışsınız ama her gün sitenizi görüyorum bu sitede her gün farklı bir konu ile site adresinizi paylaşıyorsunuz. Evet her şeyi doğal yaparsanız özgün içerikler ile ve düzgün seo çalışmaları ile sitenizi yükseltebilirsiniz. Azimle S**çan duvarı deler diye bi laf var. Azmederseniz yapamayacağınız şey yoktur sabırlı olun. Anlıyorum sizi kısa zamanda sitenizi büyütmek istiyorsunuz ama her gün buraya konu açmak yerine siteme ne yazabilirim diye düşünseniz sizin için daha yararlı olacaktır. Rahatsız değilim asla bu konuda ama her gün sitenizi paylaşıyorsunuz farkındasınızdır umarım.
Hocam Sürekli Olarak Neler Yazacağımın Listesini Tutuyorum Zaten,İlk Defa Bi Site Sahibi Oldum Ve Bununla İlgili Her Aşamada Bilgi Almak İstiyorum,Çünkü Hiç Bi Yerinde Hata Almak İstemiyorum Doğru Bir Şekilde İlerlemek İstiyorum Bununda En Güzel Tarafı Sizin Gibi Prosyonel Kişilerden Destek Almak Olduğunu Düşünüyorum Ve Yeni Başlayanlar Kategorisinde Düzenli Olarak Destek Alıyorum Sizlerden Ve Almaya Devam Edeceğim Bir Yerlerden Başladıysam Ve Devam Ediyorsam R10 Daki Yardımcı Olan Arkadaşlar Sayesinde Oldu

Tema Tasarımım
Günde Kaç İçerik Girebileceğim
Hangi Hostingleri Kullanabeleceğim
Hangi Seo Ne Zaman Kullanabileceğim
Adsene Ne Zaman Başvurmalıyım ? Nasıl Yapmalıyım ? Reklam Yerleşimi Nasıl Olmalı ?
Adwors İşime Yarayacak mı ?
Bir Kullanıcı Olarak Sitemde Göze Batan Yerler Var mıdır ?

Bunun Gibi Onlarcasını R10 Dan Deneyim Sahibi Olan Kişilerden Aldım Ben Hocam.