Bartuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu anda alınan hizmeti, bildirimi, tüm herşeyi baştan aşağı tekrar inceledim.

ÇOK ÇOK ÇOK özür diliyorum.

Konuyu açan kişi limitsiz hosting almamış. Kişi 5GB limitli bir hosting paketi almış ve 110GB+ dataya sahip sitesinin taşınmasını istemiş.

Ekibimiz bunun mümkün olmayacağını söylemiş, çok yedek dosyası olduğunu, silip disk kullanımı uygun hale getirmesi gerektiğini söylemiş.

Konuyu açan kişi ise temizlik yaptığını, 50GB altına indiremediğini, söylemiş, bu durumda limitsiz hosting alayım demiş.

Bizim ekibimiz de inceleyip public_html/wp-content/updraft klasöründe 50+GB veri olduğunu görmüş, bu kullanımın limitsiz hostinge uygun olmayacağını, isterse VPS alabileceğini belirtmiş. Bunun üzerine konu iadeye gitmiş.

Yani ben sandım ki konuyu açan kişi limitsiz hosting aldı, oradan yürüyor, bu yüzden tüm forum halkından gerçekten özür diliyorum, ilk mesajımda kapatabileceğim bir konuymuş oysa ki.

Konuyu açan kişi planlı ve sistemli olarak şirketimizi karalamaktadır. 5GB alana 50+GB veri taşınmasını istemiştir, aldığı hizmet limitsiz hosting bile değildir. Limitsiz hostingin de kendisine uygun olmayacağını söylediğimizde hem 5GB alanlı hosting hizmetinin iadesini almıştır, hem de forumda bizi karalamaya başlamıştır.

Bu kişinin kasıtlı ve bilinçli olarak şirketimizi karaladığı için forumdan uzaklaştırılmasını talep ediyorum. @rootman;
Eğer durum gerçekten böyleyse perma ban atılsın. İnsanları yanlış düşüncelere sevk ediyor. Firmayı karalıyor.