Tam olarak hangi konuda yalan söylüyorum? 114,16 GB yedek verisi olduğu size söylendi. 50GB kadarını silmişsiniz, gerisi silinmemiş. Bunun üzerine bu paketin size uygun olmayacağı söylendi. İş iadeye gitti. Biz tam olarak hangi konuda sizi kandırdık?
Limitsiz hosting konseptiyle ilgili şikayetiniz var ise bizim adımızı karalamadan konu açınız.
Gerçekten inanılmaz.
Yazdığınız her konuda açıklama sundum. Diğer arkadaşların yazdıklarına da sundum.
Bizden hizmet almak istediniz, almak istediğiniz hizmetin yapacağınız kullanıma uygun olmadığını söyledik, daha ilk günden iade sağladık, hizmeti daha kullanmadan, müşterimiz olmadan iade aldınız ve konu sona erdi. Tüm konu bundan ibaret. Yalan söyleyip kandırıyor olsak taşırdık hizmetinizi, 1-2 ay sonra hizmet sözleşmesi linki atar, iadesiz hizmetinizi sonlandırdık der geçerdik. Bu kadar basit.
Daha fazla yorum yapmayacağım konuya. Beni alıntılayarak yazmazsanız ya da şirketime herhangi bir karalamaya devam etmezseniz sevinirim zira amacınız şirketi karalamak, bu çok net, dolayısıyla iş yasal merciilere gidecek.
Yazışmalar elimde duruyor merak etmeyin, yetkili kişilere gönderebilirim. Konu 50 GB mi yoksa 114 GB mi anlarız. Anlaşılan paçayı kurtarmak için şimdide depolama alanına yöneldiğiniz.