MFTTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaşınızdan fazla tecrübem var bundan emin olabilirsiniz. Bilginiz ve ilginiz olmayan konulara lütfen boş yorum yapmayın!!! Limitsiz alan adı barındırılan bir paket için 50 GB çok mu?
Efendim konunun hala anlaşılamadığını düşünmekteyim. Şundan emin olabilirsiniz ki, konunun disk alanı ile hiç ilgisi yok. Limitsiz hosting hizmeti kapsamında izin verilen içerikler doğrultusunda, 100-200GB arası kullanım yapan bizim de bir çok müşterimiz var. Bunlara hiçbir şekilde uyarı da yapmıyoruz. Müşteri satın aldığı hizmeti kullanıyor. Bununla ilgili bir sorunumuz yok.

Biz sizin 50GB datanızı bugün taşımış olsak ve iade etmemiş olsak, "50GB birşey olmaz" demiş olsak, ilerde bu alan 100-200GB vb. çıkacak, bakacağız içerik depolama, uyardığımızda ise etik olmayacak. "Bu veriyi siz taşıdınız, taşırken uyarmadınız, şimdi artınca uyarıyorsunuz" diyeceksiniz. Hatta aylık değil yıllık almıi olsanız bu daha kötü. Benim kişisel düşüncem, bu durum daha beter bir şekilde kandırmaya giriyor. Sizin yapmak istediğiniz kullanıma biz izin vermiyoruz. Taşıma istediğinizde izin vermediğimiz kullanım için taşıma istediğinizi gördük, daha en başından uyardık ve sonuç olarak iade aldınız, bu hizmetin size uygun olmadığına karar verdiniz. Amacımız zaten bu bizim. Biz iade yapmamak için şimdi bu konuda uyarmasak, ilerde uyarsak benim kişisel fikrim kandırmaca aslında budur. "Taşırken uyarsaydınız almazdım siz beni kandırdınız" dediğinizde verecek cevap bulamazdım.

Konuyu bu açıdan da ele alarak değerlendirmenizi rica ediyorum. Biz asla "para gelsin de ne şekilde gelirse gelsin" mantığında iş yapan bir şirket olmadık, o mantıkta olsak emin olun şu anda iade de olmazdı, bu konu da olmazdı, şu anda taşımanız yapılıyor da olurdu, birkaç ay sonra o sunucuda disk alanı sorun olunca da uyarı alırdınız. Diğer şirketlerde de bunun bu şekilde olacağı hakkında bahse girerim. Limitsiz hosting hizmetinin kullanım amacı depolama değil, hiçbir şirket buna izin vermez. Ben bu sebeple bu konudaki şikayetin bize haksızlık olduğunu düşünüyorum.