kaantemiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Limitsiz hosting paketlerinin altına aslında limitsiz değil değil dünya geneli konsept bu o yüzden yazıyoruz diye belirtin fikrimden vazgeçeyim.
Evet, limitsiz hosting paketleri herşeyiyle limitsiz değildir. Bu sebeple, Facebook-Google vb. şirketler, aylık 30-40TL ödeyip bizden ya da başka bir şirketten bir limitsiz hosting alıp sitelerini çalıştırmak yerine, milyonlarca USD yatırımlarla verimerkezi kurmaktadır.

Okuduysanız, yukarıdaki yazımda da limitsiz hosting konseptinin dünya genelinde ne amaçla sunulduğu ve kullanıldığını açıklamıştım.

Web sitemizde de https://prnt.sc/109cyro ekran görüntüsünde görüldüğü gibi, bu i simgesinin üstüne gelindiğinde açıklama zaten yazmaktadır, çoğu şirket benzer bir açıklamayı bu kolay erişilebilir yapmamaktadır. Konuyu açan kullanıcı buna rağmen hizmeti almış, daha ilk gününde buna uygun olmadığı açıklanıp bu kullanımı istiyorsa alabileceği farklı hizmet önerilmiş, kullanıcı bunu istemeyip iade istemiştir ve iadesini almıştır.

Kimsenin kimseyi kandırma amacı yok, neyin ne olduğu belli, insanların gözünden bu açıklamalar kaçabiliyor, bunu da biliyoruz, bu yüzden de iade garantileri var, biz koşulsuz 3 gün iade garantisi sunuyoruz ama benzer durumlarda çok daha sonrasında iade yaptığımız da oldu, ülkede web hosting sektöründe en sorunsuz iade yapan şirketlerden bir tanesiyiz zaten, hatta kullanıcı hizmetini taşıyana kadar iade ettiğimiz hizmeti açık tuttuğumuz bile oldu. Amacımız kimseyi kandırıp parasını almak vb. değil, doğru düzgün bir hizmet vermek. Ancak ben 2008'de bu sektörde faaliyet gösterdiğimde de var olan tartışılan, aradan 13 yıl geçmesine rağmen tartışmaların bitmediği, bizim icat etmediğimiz, çok fazla insanın da kuralına uygun kullanıp faydalanıp memnun kaldığı bir hizmet türünü kullanarak bizim şirketimiz özelinde bize saldırıp bizim kötü bir şirket olduğumuzu belirtmeniz gerçekten haksızlık. İsterseniz yeni bir konu açıp bizim ya da başka bir şirketin adını geçirmeden hem ülkedeki hem de dünyadaki limitsiz hosting konseptini şikayet edebilir, bu konuda gerek kullanıcıların gerek diğer hosting şirketlerinin de fikirlerini alabilirsiniz. Ama bunu bizim için açılmış bir konuda bizim kötü hizmet verdiğimizi söyleyerek yapmanız gerçekten haksızlık.