Rexx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karara saygım sonsuz ama yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum.
Böyle düşünmemi açıklıyım hemen sebebini .

Şimdi Adam açmış eşikli hesap açma eğitimi diye konu yazmış fiyat 2 bin 3 bin 5 bin gülecegim geliyor neyse kendimden örnek vereyim ben 600 tl den hesap satıyorum daha doğrusu reklamı yayına alıyorum en son ucretı talep edıyorum sorunsuz çok şükür hızmet verıyorum 600 tl den hesap yapalım gunde mınımum 5 hesap satıyorum 600x5 = 3000 TL para yapıyor bir günde ve en ölü sayıyı söyledim ben ekler kendıme actıgım reklamlar affliateler vs saymıyorum saysam 5 derım. Şimdi günlük 3 bin tl aylık 30 gun desek 90 bin tl para yapıyor. Ben şimdi gidip bu bildiklerimi gidip adama 3e 5e 10 a anlatırmıyım yahu akıl vaar mantık var bunu yapanın acilen Beyin ve Sinir Cerrahisine randevu linkte bıraktım ücretinide ben karşılarım.

Birde hadi buldunuz böyle satan birini önce öğrenin herşeyi bı cıkın sorunsuz o zaman atarsınız ucretını + olarak bır güncellemede çil yavrusu gibi dağılanlarıda gördünüz forumda ona göre iş yapın derim nacizane tavsiyem Şuan taktik ve hesap satanların %90 ıda güncelleme olunca benden yardım ısteyen ınsanlar olduğunuda söylemekten hiç çekinmem mesajları duruyor
Ben satıyorum hocam dünya sizin etrafınızda dönmüyor her yorumunuzda bu forumun kralı benim havası katmaktan da sıkılmadınız helal olsun.