Böyle bir durumla karşılaşınca, hizmeti kendim iptal ettim. Sizce buradaki sorun, para iadesi mi yoksa böyle bir mağduriyet yaşatılması mı? "Bu konularda bilgisi olmayan kullanıcılar" şeklinde nitelendirmek; profesyonelce bir yaklaşım değil. Bu olsa olsa, "Paçayı kurtarmak" olur.
Natro, Turhost, Veridyen ve Netinternet üzerinde hala kullanımlarım mevcut ve hepsi de 100GB'nin üzerinde... Böyle bir şeyi ilk defa sizde duydum.
Tamam, sizden rica ediyorum, bizde taşımak istediğiniz yedek/depolama verileri gibi veriler varsa, bu şirketlere bildirim açıp şu anda yüklediğiniz içeriklerin limitsiz hosting için uygun olup olmadığını sorunuz. "Evet uygun, limitsiz hosting hizmetinizde depolama yapabilirsiniz" cevabı veren bir tanesi olursa, size 100GB alanlı 1 yıl ücretsiz hosting sağlayacağız.
Yüklediğiniz veriler ya bu şirketlerin gözünden kaçıyor da uyarmıyorlar, ya da sunucuda çok boş yerleri var, boş yer varken uyarıp sizi huzursuz etmek istemiyorlar. Olay bu kadar basit.
Bizde de şu anda hepsini bir kontrol edelim desek uyarmamız gereken yüzlerce, belki binlerce kullanıcı çıkar ama sorsanız "bu zamana kadar sorun yaşamadık" derler.
Depolama vb. işlemler yapmayan, 100GB üzeri disk kullanan da birçok limitsiz hosting kullanıcısı var. Ses çıkarmıyoruz.
Daha hizmetinizin en başında hizmetinizin depolamaya uygun olmadığı, bu tip kullanım için VPS seçebileceğinizi söyledik. İade istediniz, iade ettik. Buraya kadar hiçbir sorun yok. Hizmet size uygun ya da ihtiyaçlarınıza uygun olmayabilir. Bu sebeple de iade garantileri sunuyoruz. Ama buna rağmen şikayet oluşturdunuz, bunu hala anlayamıyoruz.