Bu sorunun bir de tersi var değerli kardeşim.
İyi bir öğrenci olmak bu kadar zor mu?
Lise eğitim müfredatı ortalama zekalı her çocuğun anlayabileceği zorlukta tasarlanır.
Buna rağmen anlamayan, çalışmayan, kötü not alan çocukları ne yapacağız? )))
Geride kaldığınızı farkettiğinde sen 3 saat ekstradan çalışıp aradaki farkı kapatıyor musun?
Çünkü o öğretmenin size kurabiye yaparak hazırladığı ek ders bu işe yeni hevesle başladığı içindir.
O idealist öğretmenin seneler geçtikçe bir çok öğrencinin ders çalışmak yerine sosyal medyada takıldığını oyun oynadığını görecek.
Sonra tüm eforlarına karşın sınav kağıtlarında saçmalayan öğrencileri görecek ve o ek derslerin ve kurabiyelerin hakkını vermeyen öğrencileri gördükçe onun da hevesi kırılacak diğer öğretmenler gibi davranmaya başlayacak.
Seni suçlamak için söylemedim.
Pedagojik formasyon aldım ve bir lisede stajyer öğretmen olarak çalıştım.
Sadece empati yapabilmen ve diğer öğretmenlerin durumunu anlayabilmen için madalyonun diğer yüzünü görmeni istedim.)))
Hocam dediklerinizde haklısınız ama benim karşıma çıkan bazı öğretmenler hakkımı çok yedi biliyorum bunu kaç defa babamı çağırdım okula hallederiz dediler gönderdiler ve bahsettiğim öğretmenim devlette çalışanlardan daha ağır bir şartta çalışıyor ve ek olarak 10 yıllık bir öğretmen bide ben eğitim sistemini yargılamıyorum bunu söylemek istemiyorum ama zeka geriliği olan birisini okula koyun günlük düzenli bir şekilde çalışsın yapamayacağı bir şey yok benim tek yargıladığım hakkımın yenmesi