Arkadaşlar,
Bir firma sahibi tanıdığım istanbul merkezindeki iki ayrı ofisinde ayrı ayrı uygulanmak üzere
ofisteki 5 civarı bilgisayarın ve 2 civarı yazıcının birbirine bağlanıp bir sabit depolama alanı sistemi kurulması üzerine bir çalışma yapmamı istedi benden
mevcutta bilgisayarlar kurulu ve bazıları kablo ile bazıları da kablosuz internete bağlanıyor ve kullanıyorlar,
sistemi kurabileceğim bir arkadaş var velakin kendisi dışarıya iş yapmayıp maaşlı başka bir şirket çalışanı olduğu için piyasa rakamlarına vakıf deği
switch ve bazı enstürmanlar ile bilgisayarları ve yazıları birbirine bağlamayı ve bir bilgisayarı da ana makina yapıp ona ekleyeceğimiz bir external ile alanı paylaşıma açıp veriyi orada depolama imkanını sağlamayı düşünüyoruz
Sizce bu işlem için piyasa şartlarında malzemesiz olarak hangi aralıkta bir ücret talep etmemiz gerekir? (malzemeleri ayrıca faturalandıracağım ben)
şimdiden tüm cevaplar için çok teşekkür ederim.
Not: forumu araştırdım bu konuda çalışma yapan arkadaşları gördüm eğer müsadeleri olursa onları da burada etiketleyip onların da görüşlerini almak isterim.
@bySonsuzluk;
@OxiGeN;
@Halilahmad;