Tebrikler Yasin bey,inşallah hedefinize ulaşırsınız.Bu forumu seviyorum fakat paylaştığım tanıttığım hiç bir projeye kimseyi inandıramadım bu forumdan 1 kuruş dahi kazanamadım.Paylaşılan her projeye konu hakkında hiç bir bilgileri olmasa dahi direk scam,ponzi,hyip diyebiliyorlar.
Mesela konu açtım Yemeksepeti'ne Blockchain altyapılı ciddi bir rakip geliyor diye kimsenin dikkatini bile çekmedi.Çok büyük ses getireceğine inanıyorum.Yaklaşık 4 Milyon Dolar yatırım aldı.Kimsenin araştırdığı ilgilendiği yok.Olsun sırf kayıtlarda kalsın ilerde hatıra olur diye inandığım projeleri tanıtan konuları açmaya devam ediyorum.
Yapacak birşey yok hocam. Kimseyi inandırmak zorunda değiliz

Xmd dexchain projesine de böyle diyorlardı ekibimiz milyarder şuan. Widercoin projesinde de çok güzel ilerliyoruz. Tabi ki network marketing projeleri herkes ponzi gözüyle bakıyor amma velakinne bu proje arz talebe açık. Kaçıp gitme gibi bir durum ortada yoktur. 1.5 2 sene çok güzel paralar kazanabilirdiler. Daha sonrası için kazanç stabil duruma düşer daha az kazandırır aslında tüm olay bu. İlk giren daha fazla kazanç elde eder sonraki girenler gene kazanç elde eder ama az kazanç elde eder. Widercoinnreklam çalışmaları daha yeni başladı. Hele bir pandemi vs bitsin bir de o zaman görün. Latoken de de listelendi. Şuan ekmeğini yiyoruz.