Teşekkür ederim hiç tanışmadığım halde hakkımda iyi düşünen insanlar olmasına sevindim.
Bir çok mesajımı yanıt verdiğim insanın şahsına değil, onu okuyacağına inandığım başka genç arkadaşların karşıt fikri de bilmesi için yazıyorum.
Ve bu yazdıklarımın boşa gitmiyor olduğunu görmek beni mutlu etti.

Bazen yazım üslubum çok sert, ukala ve itici gelebiliyor.
Bunun farkındayım ve törpülemeye uğraıyorum, bazen yazdığım bazı bölümleri daha sonra pişman olup yumuşattığım da oluyor.
Oysa yüz yüze iletişimde daha yumuşak konuşan daha ılımlı eleştiren bir yapıdayım.
Kısıtlı vakit nedeniyle mesajlarımı evirip çevirmeden çok da politik davranmadan çok direk yazıyorum.
Doğruları doğrudan duymaya alışık olmayan arkadaşlara bu tavrım saldırgan gelebiliyor.
Kalbini kırdığım kardeşlerimden arkadaşlarımdan abilerimden de özür dilerim.
Sonuçta ölümlü dünya buradaki tartışmalar fikirler gelir geçer, baki kalması gereken dürüstlük ve vicdan...

Ama eleştirmek sorgulamak benim düşünme şeklimin temeli.
Muhtemelen bunun sebebi gazetecilik öğrenimi görmem.
Ya da böyle bir düşünce yapısında olduğum için gazetecilik bölümünü seçmiş de olabilirim.
Bir gazeteci her konuda doğru soruları sorabilecek kadar bilgi sahibi olmalıdır.
Ve gazeteci çok şey bilen değil, doğru bilgiye en hızlı ulaşıp, teyit edip, bu bilgiyi organize ederek aktarabilendir.
Ben bu forumu uzun süredir forum üzerinden ticaret yapmak için değil, gündemi, internet dünyasını ve ülkenin kültürünü takip etmek için kullanıyorum.
En son dol@ndırıcılık metodlarından, güncel sosyal medya manipülasyon tekniklerine, yeni dropshipping metodlarından, yeni neslin kalp kırıklıklarına kadar ülke gündemini r10 dan takip ediyorum.

İnşallah daha nice seneler hep beraber sağlıklı mutlu bir şekilde bir birimizi okumaya devam ederiz.