Allah rahmet eylesin babam tüm kardeşlerimle beraber benide okutmak için ömrünce direksiyon salladı.
Hemen hemen hepsi okudu ama ben liseden terk ettim okumak işime gelmedi o dönem haylazlık asilik vs. derken okumadım..
Kendimi küçük yaşta çalışmanın içerisinde buldum.
Başlangıçta yaptığım işlerden bazıları şunlardır..

(Çocukluk Dönemim)

*Top sahalarında su satma (varmı? Buz gibi soğuk sudan içen)
*Ayakkabı boyacılığı (Çok zevkli gelirdi o dönem boya olurdu elim yüzüm)
* Marangoz çırağı (Teyzemin kocasının yanında tozlar içerisinde genede zevkliydi takii sebebini söylemeyeceğim küçük para hesapları yapılana dek sürdü)
*Oto elektrikçi en sevdiğim meslek dallarından birisiydi aslında. (Sarhoş ustamın durduk yere beni dövmesi ile sonbuldu)
*Tekstil Makinanın önünde dikilen kot pantolonları toplarken.. (Birde baktım makinacı oldum 70tl olan aylığım 450tl çıkmıştı ve kendimle gurur duyuyordum)
*Sağlık Florence Nightingale Hastanesi (Nasıl kabul ettiler nasıl aldılar beni oraya bende bilmiyorum ama 6 sene çalıştım Tıbbi Sekreter olarak)
*Tabelacılık Açık Hava Reklam (Tabelanın çıraklığından başlayıp son noktası olan ustalığa kadar devam ettim kendi firmamı kurdum devrettim)

Şimdi ne yapıyorum?

*Milletvekilleri kadar para kazanıyorum hemde istedim saatte işe gidiyorum istedim saatte çıkıyorum kafama göre çalışıyorum (Sektör Tabela Reklam)

Okul elbetteki şart ama bunun yanında bence cocuklarımıza iyi bir ebeveyn olarak iş hayatınıda öğretmek lazım.

Teşekkür eder iyi forumlar dilerim.