Isınma sorunu kullandığınız programa göre değişiyor. Donanıma yük binince fanlar devreye giriyor. Alan dar olduğu için ısınma olayı kaçınılmaz oluyor.
Oyuncuya yönelik dizüstü modellerine bakmanızı tavsiye ederim. Monster dışınıda Acer ve Asus'un güzel modelleri var.
teşekkür ederim
Monster kullanıyorum. Aslında satmayı da düşünüyorum ancak şu an değil.
Neden Monster Kullanıyorum? Sokakta oyun oynayabiliyorum sorun yaşamıyorum oyunu açar mı derdi yok.
Eksi yanı var mı? Monster dışı full plastik içi full iyi sistem. Casper'ın çok daha iyi donanımlısı gibi. Zaten fiyat ondan uygun kalıyordu.
Ağır mı? Evet abicim şu 30k lıklardan almadığın sürece bu laptoplarda 1050 ler 1050ti ler 1060 lar hep ağırlık yapacaklar. O yüzden ağırlar. Beni yormuyor ağırlığı açıkcası ben sokağa çıktığım zaman 2 laptopla çıkıyorum iş gereği alışkınım.
Neden satmak istiyorum? Yaş oldu 30. Halen oyun oynuyorum. Mesela bende Abra A5 var ssd'li 16gb ramle 1050 ekran kartlı, geçen gün masaüstümde problem yaşadım oyuna monsterdan devam ettim. BF5'i çok stabil oynayamıyordum gerçi ilk çıktığında yüklemiştim ama BF1 de dirsek çürüttüm. Artık oyun oynamayı bırakmam lazım

(
Umarım bu soru cevap durumu işine yarar. Aklına şey gelmesin, "şimdi photoshop falan da kullanıcam bu laptop kaldırır mı?", alasını kaldırır
Teşekkür ederim ben çok oyun oynayan birisi değilim arada kafa dağıtmak için giriyorum yıllardır oynaya oynaya artık bi doygunluk noktasına geldi aslında ipad almayı düşünüyordum fakat oda belli bir yere kadar işimi görür bilgisayarın geriye kalan parçalarını sattıktan sonra bakmaya başlarım artık