Ts3Destek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah herkezden razi olsun. .

Kovidtem dolayi hastanede tutmuyorlar bizi yogun bakimda aldigim.en son bilgiye gore uyutmaya devam ediyorlarmis. Yapilan testlere baktim e nabizdan ilk gittiginde potasyum degeri cok yuksekmis 8.5 e kadar cikmis son yapilan teste 6.3 e indigini gordum aksam.doktorun verdigi aciklamada akciger fonksiyonu cok zayifmis durma noktasina gelmis sag kalp kisminda bir problem ve bobrek yetmezligi varmis. Herseye hazirlikli olun dedi doktor inanin col uzgunum ambulansa konusarak bindirdim evde hep konusuyorduk bilinci yerindeydi ama.halsizdi aşırı derece beni duyabilio ama çok fazla cevap veremiyordu. En son hastaneye geldikten sonra ultrason cekerken tutabildim gorebildim. Allah başımizdan eksik etmesin çok zor..
Rabbim şifa versin, size bakınca kendimi gördüm. 2 ay boyunca e nabıza günde en az 10 kere girdim baktım bu testleri neredeyse ezberledim. Sizin potasyum yüksek benim annemin 1,5 değere kadar düştü azı veya fazlası kötü. Yüksek tansiyonla yürüyerek girdiğimiz hastanede pıhtı atması nedeniyle inme 1 hafta sonra ikinci ve üçüncü pıhtı, ağır kortizon kullanımı potasyum düşüklüğü akciğerde hızlı büyüyen enfeksiyon derken sapasağlam annemi 2 ay içinde kaybettim.

Hiç doğru düzgün sarılmamış onu sevdiğimi fazla dillendirmemiştim. Ölüm hiç aklımıza gelmemişti hastanede yatarken hep sarıldım hep öptüm hep seni seviyorum dedim. Torunu için ayağa kalkacak ona bakacak, büyütecekti. Olmadı doya doya 5 ay sevebildi. O malesef gitti.

Anne çok değerli umarım herkes hayattayken kıymetini bilir ve umarım anneniz toparlar yoğun bakımdan çıkar, rabbim onu size bağışlar.