KelesMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz hala sorunların 150den olduğunu sanacak kadar bu işten anlamıyorsanız bence reklamcılık yapmamalısınız. IOS 14 güncellemesi var. Biraz olayları takip edin. Derdi 150 faturalandırma olsa çeker bütün faturaları 12.5a olay burada biter. Ben 4-5 yıl kadar facebook reklamcılığı yaptım. Bu zamana kadar ne iban ne başka bir taktikle ödememezlik yapmadım. Ama geçtiğimiz 1 yıldır facebook küçük işletmeleri umursamadan sorunları bazen aylarca çözmüyor. Büyük şirketler takır takır reklam çıkıyor hatta temsilcileri bile var. Ben ödemeli reklam çıkarken bir ayda kazanacağımı bu taktikle bir günde kazanıyorum. Aylardır yapamadığım işin karşılığını anca bu şekilde alıyorum. Hakkım mıdır? Tartışılır. Ama konuya bu kadar uzak kişilerin ben ve benim gibi bu işi yıllarca yapmış ve uzmanlaşmış kişilere bilgi sahibi olmadan sallamasına karşıyım. Ödeme yapacağım ama reklam açamıyorum diyen varsa da bana aktif kullanılan 4-5 yıllık hesapla legal reklamlarını getirsinler gün içinde ben açıp günlerce götüreceğim reklamını.

2010 yılından bu yana facebookta reklam veriyorum sanıyorum bizden eskisi sayılıdır.Benim e-ticaret sitelerim hem tr hem yurtdışı markasız no name ayakkabı satışı yapıyorum.İşletme onayına kadar alınmış bm hesabımda aylık 75-100 bin ₺ civarında reklam harcaması ortalamam var buna rağmen sistemlerin aşılması ilkesi hatası alıyorum ve bunun için bir çözüm bulabilmişte değiliz.3 kez itiraz hakkı tanıyor facebook 3. itirazdan sonra bir daha o sayfadan o bm den reklamda veremiyoruz.Eğer bilginiz varsa ücreti karşılığında destek bekliyorum.Bu arada şu konuda katılıyorum size facebook ödeme yapan müşterisinin verimini her zaman her dönem daha çok önemsemiştir.Bazı sivri zekalı arkadaşlar yıllardır borç takma mantığıyla 1 gün 3 gün 1 hafta 1 ay kazanma derdindeyken biz gibi insanlara enayi gözüyle bakarken biz verim analizi yapıp paramızı ödeyerek hep 10 100 1000 adım ilerde olduk bir gün değil hergün kazandık ama malesef bugün bizimde elimiz kolumuz bağlı.Çözüm bulabilen kim olursa ücreti karşılığında destek alacağım.