sosyalteknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bahsettiğiniz gibi adınız geçerse, fatura kestiyseniz kanıtlarsınız ticaret gerçekleştiğini.
hocam fatura kesmemiştim direk nakit alıp borçlarıma yatırdım

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Söz uçar yazı kalır" kelimesinin vücut bulmuş hali. Hukuk kısmına açsaydınız keşke, o konuyu özellikle takip edenler konuya daha hakim.
Umarım zarar görmezsiniz.
vallahi çok haklısınız hocam keşke bir belge vs yapsaydım.

Ajiba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhtemelen ip girişleri filan tespit edilebilir ama ispat edene kadar çok başın ağrıtacak gibi... Geçmiş olsun (konu hakkında yasal prosedür bilgim yok, şahsi fikrim)
büyük ihtimalle ip adresinden tespit edebilirler hesaba zaten söylediğim tarihten itibaren giriş olmadı.

mertzafer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kargoyu gönderen kişi üzerinden asıl kişiye ulaşım sağlanabilir. Fakat her dolandırılan kişi size ulaşım sağlayabilir dediğiniz gibi bu süre içerisinde instagram k.a adı değişebilirsiniz
vallahi hocam yazan herkese söylüyorum kullanıcı adımı geri alayım dedim isim soyisim di kullanıcı adım. diyorum parayı yolladıgınız hesabı sikayet edin vsvs insanlar cahil anlamıyorlar

ssyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
büyük acemilik yapmışsınız. elden yapılan bir alışverişte taraflar arası sözleşme ya da noter huzurunda sözleşme yapmadan saat bile satmayın.
acemilik değil hocam zamanında ufak 1-2 tasarım işini yaptığım kişiydi bir kezde şahsi kafede kahve içmişliğimiz var başka bir husumet yok bilemedim böyle bir şey olucagını. ama haklısınız keske bir belgem olsaydı

doubleblody adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdi mesaj kaydı dekont açıklaması vs olsa iyi olurdu. 2 tl lik bile ürün alırken havalede açıklama kısmına nereye verdiğinizi yazın ne olur ne olmaz. 2.si konu hakkında size pek birşey olmaz. çünkü malum şahısların telefonu kargo ile anlaşmaları, satış yaparken ödeme dekontları vs vardır. direk onlara giderler. onlarda hesap bunun vs demesse size birşey olmaz.
hocam bende zannetmiyorum başıma bir şey geliceğini ama insanların mesajları rahatsız ediyor belli süre sonra .

luxurydijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani bir kullanıcı adından sizin başınızın yanacağını düşünmüyorum aynı isim soyisimden başkası yok mu?
hocam direk 'yusuferaycicek' ismiyleydi kullanıcı adım 'sattığım hesabın' sonra geri aldım yeni açtığım hesaba.

erayaktas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayfayı sattığınızı beyan edin artık karakoldan mı oluyor noterden mi bilmiyorum. ************** yapılıyormuş şu tarihte sattım benimle alakası yoktur diye. Eğer başınızı ağrıtacak bir durum olursa bu beyanı delil sunarsınız, hesabın incelenmesini talep edersiniz benim ip 'den giriş yapılmadı falan dersiniz.
Geçmiş olsun şimdiden sonuç olarak size birşey yapamazlar hocam, hiç korkmayın. Dolandırıcılara da bir şey yapmazlar orası ayrı konu
pazartesi gidip karakolada danışıcam bir ifade vs gerekiyorsa vereyim belki bir şebekenin çökmesinde yardımcı olurum.

FBLL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bahtsız bedevi misali. Umarım başınızı çok ağrıtmaz hocam.
aynen hocam cidden bahtsız bedevi misali

doubleblody adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ayrıca savcılağa gidip şimdiden ifade vermeniz ilerde zan altında kalmanızı engelleyecektir.
direk savcılığamı gideyim yoksa karakola mı ona araştırıyorum şimdi