Ben de bir öğrenciyim fakat okulların açılması gerektiğini düşünen bir öğrenciyim. Sebebi şu, evde olduğumuz zaman istediğimiz zaman eğitimi alıp istediğimiz zamanda almıyoruz. Bu bir zorunlu eğitim olmaktan çıkıyor. Şahsım adına söylüyorum ki okulda olduğumda daha çok derslerden verim alan birisiyim. Twitter'de, tweet atan bir çok öğrencinin sağlığını düşünerek tweet attığını düşünmüyorum.
Uzaktan eğitime ulaşamayan öğrenciler için de meb bazı yerlere öğrencilerin derslere girebilmesi için eğitim alanı tarzı bir şey kurdu.
Konu şu ki tabii herkes okulların açılmasını istiyor bende ve o tweeti atanlarda ha tabi içlerinde vardır konuyu sınava girmemek için destekleyenler ama emin olun en fazla %0,01'lik dilimdir onlarda
destek noktası konusuna gelirsek evet kurdular fakat öğrenciler bunlara da erişemiyor
sizin derslere devamlılığınız konusunda da söyleyebileceklerim şunlardır;
uzaktan eğitime katılım bildiğim kadarıyla zorunludur eğer geçerli mazeretsiz katılmıyorsanız sorumluluk sizdedir yani eğer "Ben sabahın 8'inde derse giremem" yada "Akşam saat 20:30 olmuş hala dersteyim yok girmeyeceğim bir daha" diyorsanız bunlar siz ve sınavlar arasındadır tabii uzaktan eğitimde yüz yüze eğitimden az verim alıyor olabilirsiniz bu da sizin dikkatinizle alakalıdır mesela ben yıllarca hayal ettiğim bir şeydi uzaktan eğitim

olduğunda ise güzel olmadığını anladım fakat şu an bundan başka tek çare okulların açılması bu da bir üstteki mesajımın son kısımlarında gördüğünüz gibi GÖZ GÖRE GÖRE CİNAYETTİR
benim düşüncelerim bu yöndedir yorumunuz için teşekkür ediyorum bu arada CNN Türk'te olan röpörtajı izleyip (27 şubatta olanı izleyin birde 6 ay öncesinin röpörtajı var onu izlemenize gerek yok) biraz twitter'da gezerseniz dediklerimin ne kadar mantıklı olduğunu anlayacağınızı düşünüyorum