EmreHanJ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ciddi anlamda artık bu konunun çok abartıldığını düşünüyorum. Sağlık meslek lisesi öğrencesiyim. Geçen dönem 2 ay hastaneye hatta bazılarımızı hastanenin acil bölümüne verdiler bu kadar tepki vermedik. Ve biz 12. sınıf öğrencileriyiz. Dahiliye gibi hastayla içli dışlı olunan bölümlere verildik. Bu kadar tepki vermedik Gittik stajımızı yaptık. Altı üstü bir sınava gireceksiniz neyin telaşı bu. Bu twitter da yapılan etkinliklerde tamamen zaman kaybı. Bu kadar vakit ayıracağınıza gidip sınavlara çalışabilirsiniz. Youtube gibi büyük bir eğitim mecrası var
Hocam aynı şeyleri konuşmuyoruz siz stajdan bahsediyorsunuz bizse EVİNDE HİÇBİR TEKNOLOJİK ALETİ YADA İNTERNETİ OLMAYANLARDAN bahsediyoruz milyonlarca öğrenciden ben sınavıma çalışabiliyorum kaynağımda var çalışacak bir yerimde var çalışacak materyallerimde var ya olmayanlar onlar ne yapacak? bu konu eşitsizliktir ayrıca devamında sizin söylediğiniz konuyu ufak ilgilendiren bir konu da var ben okula gidip sınav olmaktan değil virüse yakalanmaktan korkuyorum düşünün bir iş yerinde çalışan biri virüsü aldı getirdi iş yerine orada çalışan bir baba aldı virüsü ailesine o aileden bir çocuk geldi okula o sınıfa giren öğretmen atıştırmalık bir şey almak için gitti kantine o kantinci diğer öğretmenlere de ürün satıyor öğrencilere de o öğrenciler ve öğretmenler aileleriyle buluştu ve gidiyorlar toplu taşımayı kullananlar oradakilere bulaştırıyor diğerleri pazarda yada markette bulaştırıyor bunu ilerletebilirim sonu yok sizin korkmuyor olmanız HERKESİN KORKMAMASI GEREKTİĞİ ANLAMINA GELMEZ YADA BİZİM KORKUYOR olmamız herkesin korkması anlamına da gelmez

Şöyle bir sözü var milli eğitim bakanının Bize sınavları olmak istediklerini söylüyor çoğu öğrenci aMA NASIL BİR ÇOĞUNLUKSA BU 1M aşkın tweet var twitter'da.
Örneğin mısırlı öğrenciler attığı tweetler ile WHO'nun (dsö) dikkatini çekip sınavları iptal ettirdi amacımız belkide budur?

Sİzde staja giderken böyle bir durum başlatsaydınız emin olun size de destek olunurdu bu kadar insan boş konuşmuyor ortada bir tehtid ve eşitsizlik var

SÖzün özü herkeste youtube'a erişecek bir cihaz yok