Yıllarca kilo problemi yaşamış biri olarak her türlü yolu denedim. 7 gün sadece su içerek diyet yapmak ve 20 günde 3 gün arayla bir avuç kuruyemiş yemek dahil çeşitli diyetler yaptım.
Açıkçası şeker ve karbonhidrattan uzak durmak dışında diğerlerini hiç tavsiye etmem.
Diyet listesi vs hikaye abicim. Yapacağın şu: sağlıklı beslenmek kaydıyla şeker ve karbonhidrattan uzak duracaksın. Ekmek, tatlılar, tahıllar un ve un ürünleri vs yemezsen bir müddet ve arada da yürüyüş yaparsan kiloları rahatlıkla verirsin. Geriye yiyecek ne kalıyor ki diyeceksin ama merak etme geriye yiyecek çok şey var. Bir yıl boyunca böyle beslendim. Hatta ben diyetime süt ve süt ürünleri, undan yapılmış her şeyi, tatlıları meyveleri, her türlü abur cubur, su dışındaki her türlü içecek, tahıl grubunu, pirinç bulgur vs ekledim. Sadece et, sebze yumurta vs yedim
Bu arada 30 kilo verdim. Ve sağlıklı beslenmeyi çok sevdiğim için bir yıl boyunca sağlıklı beslenmeye devam ettim. Ancak işten sağlıklı beslenmeye fırsat bulamadığımız için önümüze ne gelirse yiyoruz şimdi.