stratejikortak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birçok farklı hosting firmasıyla çalıştım, müşteri hizmetleri konusunda Güzel Hosting'in üzerine tanımam gerçekten. Zaten 5 yıldır bu nedenle ayrılmaya çekiniyorum. Ama son zamanlarda 1-2 sitemiz için hız konusunda çalışma yürütmek amacıyla 2-3 yazılımcıyla görüştük. Hepsinin söylediği ortak şey "sunucu yanıt süreleri". Güzel Hosting'e bunu ilettiğimde pek kabul etmeseler de yeni kurulan bir sitede bile yavaşlıklarla karşılaştım. Farklı farklı sebeplerle geliyorlar ama rakamlar da ortada.

Bana da veridyen'i önerdi çevremdekiler. Yıllık ödeme yaptığımız için yakın zamanda olmasa da büyük ihtimalle bu yıl sonunda farklı bir firmaya geçiş yapacağız. Hosting seçerken sunucu yanıt süreleri gibi konuları da gözardı etmeminizi öneririm.

Not: Güzel Hosting'de sunucularımız var ve çoğu en yüksek paketlerde.
Biu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buna kesinlikle katılıyorum hocam. Sunucu yanıt süreleri çok geç yanıt veriyor. Wordpress hosting kullanmaktayım gerekli kaynakları ve ekran görüntülerini iletmeme rağmen malesef kabul etmiyorlar. Onun dışında desteklerin den memnunum ama sunucu yanıt süresi sıkıntı. Veridyen de güzel bir kaç kez çalıştım onlar dada bu problem az çok vardı.

@Bartuc; @GuzelNetTr; Bence bu konuda iyileştirme yapmalısınız.

Eğer Google Pagespeed’den bahsediyorsanız, bu durumu önemsemeniz gerekmemekte çünkü bu durum hosting değil lokasyon kaynaklı. O an ülkeye erişim yavaşsa bu hata hemen alınıyor. Cloudflare bu uyarıyı genellikle çözecektir. Çoğu durumda önemsenmesi gerekmeyecektir.

Yeni sunucu kuruyoruz üst düzey donanımlarla, üstünde 1 tane site bile yok, ilk siteyi açıp sınırsız cpu ram kaynağıyla test ediyoruz yine aynı hata görülebiliyor. Konu tamamen lokasyonla ilgili, bu yüzden pagespeed’in bu uyarısı önemsiz.