Trevor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam haklısınız ama size de vergilendirme olayını doğru buluyorum. Bir hizmet sunuyorsunuz, bunun karşılığında para alıyorsunuz ve bunun da vergisinin verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Youtuberlere vergi kararını ne kadar doğru buluyor isem sizden de vergi alınmasını o kadar doğru buluyorum. Tartışma olarak algılamayın lütfen, sadece düşüncemi söylüyorum. Bir mal ve hizmetin her zaman vergilendirmesi gerektiğini düşünüyorum. Benim de var ise seve seve öderim.
ozaman sana şahsım adına bir soru sormak isterim.
yaşım 30. 30 yaşıma kadar devletimiz 1 tl yardım etmedi bu yaşıma kadar orda burda sürüne sürüne bi şekilde kendimi kurtarıp bu meslekte ilerledim. bu meslekteki meyvelerimi tam 10 yıl sonra yemeğe başladım. bu yaşıma kadar sence devlet bana ne katkıda bulundu. çalısmak zorunda oldum için okul okuyamadım devlet beni okutmadı. ev aş vermedi ne kazandıysam onu yedim. madem vergi diyosun.
şimdi söyle bi bakalım.
10 yıl sürünerek meslek sahibi olan ben.
müşteriyi bulan işi yapan ben.
bir gram desteği olmayan devletim yüzde 45 gibi bir gelire hak talep ediyor sence bu parayı hak ediyormu yada diğer ülkelere kıyasla neden biz fazla vergi veriyoruz?
bende vergi alınması taraftayıyım ama işin içinde iş var. tam diyorsun iş yapıorm artk vergi verim şirket acıosun tak önüne daha önce yaptın işlerin vergi borcu cıkıyor 10x sence amac vergi almakmı yoksa harac kesmek mi ? ben vergi değil haraç alındıgını düşünüyorum. devletime lafım yok vatan millet sakarya ama malesef en kolay biz web masterların sırtına biniyorlar nerde kumarhane nerde illegal yapan varsa hepsi rahat biz dürüst iş yaptımız içinmi bu kdr darlanıyoruz anlamadım ben sana katılmıyorum bu yılda güçlüklerle ilerlemiş biri olarak