Merhaba sevgili arkadaşlarım,
2 hafta önce alel acele kasa toplayip hesap kitap derken kredi çekip başlangıç seviyesinde bir mining kasa topladim.
Aslında kafamdaki şey, 8-10 ay sonra kendini amorti etsin amorti etmese bilr her ay ekstra kazancin uzerine 200 tl ekleyip kredisini ödeyebilirdim.
Ilk hafta kazanc çok güzel bereketliydi.
Etherum yerine doge kazdirdim doge gayet guzel kazançlar verdi.
31 mhs ile günlük 70-75 doge kazançları gördüm.
Totalde 11 gunde 580 doge kazandım elektrik kesintileri de dahil kayıplar olmasına rağmen ara ara disconnect hatalari ve havuzdan dusmeler yaşansa da..
2 haftanın sonunda, dün ve bugün takip ettigime göre kazim gücü zorlaşıp kazancı da dipe çekildi..
Oysaki doge düştüğünde kazanc daha fazlaydı..
Şuan doge düşük olmasına ragmen 31 mhs ile günlük 37 doge kazanc bıraktı neredeyse yarı yarıya..
Ayrica bu olayın hemen ardından ilan fiyatlarini kontrol ettim 24-48 saatir 13-14 bin ilana koyulan kapali kutu Rtx3070 ler kapış kapış giderken suan alici bulamiyor olsaki ilanda 11-11.500 arasi kapali kutular olmasına rağmen alici bulamamış.
Balon patladi patlayacak gibi..
Ek olarak ben topladığım kasayi 2 gün önce sattım, bugun kargoladim 🤔
Sizce gidişat neye işaret?
Tamda diyordum ki Vatan bilgisayar dan kredi çekip Rtx3070 + birtanede il dışında yurt dışı Rtx3070 aliyordum.
Suanki hesaplar a ve kazanca göre çekeceğim kredinin aylik taksidini bile karşılamaz..
2 Rtx3070 gunluk (9.30$) birakiyor.
Doların düşmesini hesaplarsak bu sekilde devm ederse ve kötüye giderse elimde patlamis olur😁
Vatan bilgisayar daki kart satışları da yavaşladı.. Rtx3060 lar ilk gün alici bulsada 3.gununde alici bulamadi..
Fiyat şişirip kabartanlar hala var amma bakalım mining yapanlar yavaş yavaş kartlari piyasaya sürdü bile ilan sayısı bile arttı..