Hesap alındıktan sonra tarayıcı yeni kullanıcı olarak açılıp hesap çerezlendirilip bekletilirse pek sorun olmaz .Hesap facebook tarafından spamdan çıkması için hemen açılan hesapdan reklam cıkılmaya kalkılırsa çok sorun yaşanabilir.Tabi bundan önce bilgisayardan temp dosyası silenecek vs vs .Öyle baldır güldür reklam atılırsa sorun yaşanması büyüktür.Örnek ben 15 1 aylık pcmde bekletilip çerezlendirdigim hesaplar var .Konudaki arkadaş nerede sorun yaşadı bilmiyorum genel olarak söylüyorum.Alıcılar ne için kullanıyor bilmedigimden net bir şey söylemem dogru olmayabilir bu konuda.Ama hesaplar tarayıcı degiştiginde bile spam algılanabilir o yüzden en kötü girilen hesaba işlem yapmadan tarayıcıda bekletilmesi spamdan çıkarır .Facebook artık çok önlem aldı herşeye.Algoritmaya ayak uydurmayan hiçbir hesabın hiçbir reklam hesabının yaşam şansı yok artık .Reklam çıkılsa bile verim alınmaz artık .R10nu dolaşın mesela sorunsuz reklam atanların çogu çerezlenme yapmış ve algoritmayı çözmüş insanlardır.Yazdıklarım genel bilgilendirmedir sadece.